MARÄNGBAKELSER
Sköna MAJ välkommen till vår bygd igen! . Nu börjar den bästa tiden på hela året :-)) Visst är det Härligt!! . Idag delar jag med ...
Smulig hallonpajkaka - Lindas Bakskola & Matskola
De sötsyrliga bären och den smuliga degen är en ljuvlig kombination.
Vanilj/banantrifle med saltad kola
Lite efterrättstips till nyårsafton kanske? Här ett litet tips som du snabbt slänger ihop om du köper marsansås som du bara vispar ihop. Annars är det ju vansinnigt gott med hemkokt. Vanilj/banan trifle med saltad kola Ca 20 st digestivekex 100 g smör 2 bananer Hemkokt saltad kolasås (recept här) 3 dl färdig marsansås eller […]
Catarina Königs matblogg
Catarina König, även känd som Matfashionistan, vann Sveriges Mästerkock 2016. Här i bloggen hos ELLE mat & vin delar hon med sig av sina bästa recept.
Hallonkolapaj | Mitt kök
Hallonkolapaj
mat och vin ELLE
Recept och tips på lyxig mat och dryck – perfekt till festen eller hemmakvällen!
Fransk hallonkaka - Lindas Bakskola & Matskola
Drömgod, lättbakad segmjuk hallonkaka med lite frasiga kanter! Servera den gärna med en klick vispgrädde eller vaniljsås. Använd frysta eller färska hallon.
Hallonkladdkaka - Lindas Bakskola & Matskola
TIPS! Följ mig gärna lindasbakskola på Instagram (klicka här), Facebook (klicka här)
Catarina Königs matblogg
Hej mina fina Bloggisar! Har ni testat mitt magiska recept på lakritscheesecake? Om inte så bara måste ni. Det är galet enkelt att svänga ihop och jag kan till och med utlova att det är...
Blåbärspaj med inbakad vaniljkräm | Brinken bakar
En riktigt smaskig smulpaj med blåbär och där vaniljsåsen är inbakad i pajen.
Segmjuk blåbärskaka i limpform - Lindas Bakskola & Matskola
Favoritkaka! Lättbakad blåbärskaka med lite segmjuka, frasiga kanter som bakas utan bakpulver.
Fransk hallonkaka - Lindas Bakskola & Matskola
Drömgod, lättbakad segmjuk hallonkaka med lite frasiga kanter! Servera den gärna med en klick vispgrädde eller vaniljsås. Använd frysta eller färska hallon.
Lakritspannacotta med hallonkompott | Recept från Köket.se
Smakbästisarna hallon och lakrits in en len pannacotta med yoghurt. Lika poppis hos vuxna som barn! Pannacottan görs på agar agar och är därför gelatinfri.