Inger Runesson

Inger Runesson

Inger Runesson
More ideas from Inger
Midsommartårta – Lindas Bakskola

Midsommartårta – Lindas Bakskola

Havre & Daim kakor | Bakverk och Fikastunder

Havre & Daim kakor | Bakverk och Fikastunder

Detta är min absoluta favorittårta!! Jag serverar den ofta här hemma och den blir alltid lika uppskattad. Kärt barn har många namn men ...

Detta är min absoluta favorittårta!! Jag serverar den ofta här hemma och den blir alltid lika uppskattad. Kärt barn har många namn men ...

Får jag bjuda på en helt underbar vaniljbulle? I Italien så köper vi alltid bomboloni vid stranden med en kopp cappucino. Italienare äter dessa underbara bakverk till frukost (Ja ni hörde rätt till frukost.) Inte konstigt att italienare är så glada. Bullen är väldigt luftig och det bara smälter i munnen. Ett stort plus är att [...]

Får jag bjuda på en helt underbar vaniljbulle? I Italien så köper vi alltid bomboloni vid stranden med en kopp cappucino. Italienare äter dessa underbara bakverk till frukost (Ja ni hörde rätt till frukost.) Inte konstigt att italienare är så glada. Bullen är väldigt luftig och det bara smälter i munnen. Ett stort plus är att [...]

Baconlindad fläskkarré med höstpytt

Baconlindad fläskkarré med höstpytt

Nu ska jag bjuda dig på en vansinnigt god kaka, denna bara måste du testa att baka någon dag. Alltså toscan uppepå med cornflakes, ämen den är såååååå mumsig! Ingredienser: 8 ägg 8 dl socker 400 gr smält smör 2 msk vaniljsocker 1/2 msk bakpulver 8,5 dl vetemjöl Gör såhär: 1) Sätt ugnen på

Nu ska jag bjuda dig på en vansinnigt god kaka, denna bara måste du testa att baka någon dag. Alltså toscan uppepå med cornflakes, ämen den är såååååå mumsig! Ingredienser: 8 ägg 8 dl socker 400 gr smält smör 2 msk vaniljsocker 1/2 msk bakpulver 8,5 dl vetemjöl Gör såhär: 1) Sätt ugnen på

Vi hör till dom som älskar smakerna av asiatisk mat och när det inte finns någon kinakrog på närmare än 25 mil så gör vi det gärna själva hemma, på butikerna finns det ganska gott om asiatiska…

Vi hör till dom som älskar smakerna av asiatisk mat och när det inte finns någon kinakrog på närmare än 25 mil så gör vi det gärna själva hemma, på butikerna finns det ganska gott om asiatiska…

Billig & god mat uppskattas väl så här efter julen. Det här behöver du: smör 1 finhackad gul lök 2 stora morötter 4-5 potatisar 1/2 ring falukorv 4 msk tomatpure 11 dl vatten 2 tärningar med köttbu

Billig & god mat uppskattas väl så här efter julen. Det här behöver du: smör 1 finhackad gul lök 2 stora morötter 4-5 potatisar 1/2 ring falukorv 4 msk tomatpure 11 dl vatten 2 tärningar med köttbu

4 personer 2 dl basmatiris 500 g rödspättafiléer, MSC-märkt 1 fänkål 3 dl vispgrädde 150 g mozzarella, riven 2 dl hackad dill 150 g skalade räkor 1 pkt kyld smördeg 1 ägg Sätt...

4 personer 2 dl basmatiris 500 g rödspättafiléer, MSC-märkt 1 fänkål 3 dl vispgrädde 150 g mozzarella, riven 2 dl hackad dill 150 g skalade räkor 1 pkt kyld smördeg 1 ägg Sätt...

Ugnsomelett med svampstuvning - Recept på min mormors goda ugnsomelett med svampstuvning. Enkelt recept med bilder steg för steg.

Ugnsomelett med svampstuvning - Recept på min mormors goda ugnsomelett med svampstuvning. Enkelt recept med bilder steg för steg.

Lättbakade nougatkakor med få ingredienser som smakar förföriskt gott.

Lättbakade nougatkakor med få ingredienser som smakar förföriskt gott.

» Tacopaj

» Tacopaj

Falsk potatisbakelse

Falsk potatisbakelse

Möra och härliga krusbärsgrottor Färgen på krusbärscurden kanske inte direkt skriker krusbär, men gott blev det! När jag stros...

Möra och härliga krusbärsgrottor Färgen på krusbärscurden kanske inte direkt skriker krusbär, men gott blev det! När jag stros...

Marängrulltårta med citronkräm och hallon

Marängrulltårta med citronkräm och hallon