Jag lovade ju er receptet på den goda kycklingrätten vi åt häromkvällen. (Om den blev god, och det blev den ;-) ) 6 port: 6 kycklingfiléer 5 dl vispgrädde 3 dl creme fraiche 1 msk soja ca 8-10 solt…

Möra kycklingfiléer i krämig sås med smak av soltorkade tomater

Hej raringar! Hoppas ni har en fin fredag! Här började dagen med drygt 5 km löpning/pw och jag har nu slått rekordet i uthållighet och hastighet och jag ser fram emot nästa löprunda! Såååå kul! Har alltid velat kunna springa minst 5 km och nu ska det banne mig bli av! Lite öm i musklerna […]

Kyckling i krämig citron, rosmarin och- vitlökssås

Hej raringar! Hoppas ni har en fin fredag! Här började dagen med drygt 5 km löpning/pw och jag har nu slått rekordet i uthållighet och hastighet och jag ser fram emot nästa löprunda! Såååå kul! Har alltid velat kunna springa minst 5 km och nu ska det banne mig bli av! Lite öm i musklerna […]

En god middag på 30 minuter längre behöver det inte ta för att äta riktigt gott.

En god middag på 30 minuter längre behöver det inte ta för att äta riktigt gott.

Herrgårdskyckling Den här maträtten åt vi första gången under förra julledigheten (alltså för ett år sedan) och dessa bilder är faktiskt...

Herrgårdskyckling Den här maträtten åt vi första gången under förra julledigheten (alltså för ett år sedan) och dessa bilder är faktiskt...

Underbar kycklinggratäng med superb sås

Underbar kycklinggratäng med superb sås

”Sås som i himmelen”

”Sås som i himmelen”

”Sås som i himmelen” (kock Claes - Umeå)

Kycklingrullader

Kycklingrullader

Italiensk kycklinggratäng med soltorkade tomater, parmesan och örter som egentligen inte har något med Italien att göra, utan är vår version på italiensk mat på 90-talet. /TareqRecept ur kokboken Tareq Taylors kyckling

Krämig italiensk kycklinggratäng

Italiensk kycklinggratäng med soltorkade tomater, parmesan och örter som egentligen inte har något med Italien att göra, utan är vår version på italiensk mat på 90-talet. /TareqRecept ur kokboken Tareq Taylors kyckling

Färgrik och krämig italiensk kycklinggryta med fina smaker av vitlök, timjan, grädde och balsamvinäger. Tillsammans med nykokt ris och haricots verts blir detta en rejäl och fantastiskt god måltid!

Färgrik och krämig italiensk kycklinggryta med fina smaker av vitlök, timjan, grädde och balsamvinäger. Tillsammans med nykokt ris och haricots verts blir detta en rejäl och fantastiskt god måltid!

Asiatisk pytt-i-panna, man tar egentligen det man har hemma. Överblivet ris, kycklingrester, de grönsaker man har och gillar. Går bra att använda färdiggrillad kyckling istället för kycklingfilé.

Asiatisk pytt-i-panna, man tar egentligen det man har hemma. Överblivet ris, kycklingrester, de grönsaker man har och gillar. Går bra att använda färdiggrillad kyckling istället för kycklingfilé.

Pinterest
Search