Treveckorssallad är en klassiker som är en favorit hos stora som små. Underbart god och den blir desto godare ju längre den får stå och gotta sig i kylen. Salladen har lång hållbarhet och ska hålla upp till tre veckor, men den är så god att den brukar gå åt i ett nafs hemma hos oss! GLÖM INTE ATT FÖLJA ZEINAS KITCHEN PÅ INSTAGRAM HÄR! Ca 10 portioner 1 kg vitkål 800 g morötter En halv purjolök eller en rödlök 1 röd paprika 1 grön paprika Dressing: 1,5 dl vinäger (tex vit vinäger eller…

Treveckorssallad är en klassiker som är en favorit hos stora som små. Underbart god och den blir desto godare ju längre den får stå och gotta sig i kylen. Salladen har lång hållbarhet och ska hålla upp till tre veckor, men den är så god att den brukar gå åt i ett nafs hemma hos oss! GLÖM INTE ATT FÖLJA ZEINAS KITCHEN PÅ INSTAGRAM HÄR! Ca 10 portioner 1 kg vitkål 800 g morötter En halv purjolök eller en rödlök 1 röd paprika 1 grön paprika Dressing: 1,5 dl vinäger (tex vit vinäger eller…

Ska du bara baka knäckebröd en enda gång , så är det dessa. Jag fick recepet av min förra granne Malin, och har bakat dem flitigt efter det. Krispiga och smakrika- så himla goda. Det här behöver du : 3 1/2 dl havregryn 1 1/2 dl linfrön 1 dl solrosfrön … Läs mer

Ska du bara baka knäckebröd en enda gång , så är det dessa. Jag fick recepet av min förra granne Malin, och har bakat dem flitigt efter det. Krispiga och smakrika- så himla goda. Det här behöver du : 3 1/2 dl havregryn 1 1/2 dl linfrön 1 dl solrosfrön … Läs mer

Världens godaste kladdkaka | Bakverk och Fikastunder

Världens godaste kladdkaka | Bakverk och Fikastunder

Jag lovade ju er receptet på den goda kycklingrätten vi åt häromkvällen. (Om den blev god, och det blev den ;-) ) 6 port: 6 kycklingfiléer 5 dl vispgrädde 3 dl creme fraiche 1 msk soja ca 8-10 solt…

Jag lovade ju er receptet på den goda kycklingrätten vi åt häromkvällen. (Om den blev god, och det blev den ;-) ) 6 port: 6 kycklingfiléer 5 dl vispgrädde 3 dl creme fraiche 1 msk soja ca 8-10 solt…

När jag har mycket att göra och har mycket i hjärnan så blir maten direkt lidande, inte att jag äter dåligt snarare tvärtom, är inte sugen på någonting. Det har varit och är en intensiv höst (massa roligt men ändoock) – för intensiv och jag kommer se till att 2016 blir ett lugnare år. Med […]

När jag har mycket att göra och har mycket i hjärnan så blir maten direkt lidande, inte att jag äter dåligt snarare tvärtom, är inte sugen på någonting. Det har varit och är en intensiv höst (massa roligt men ändoock) – för intensiv och jag kommer se till att 2016 blir ett lugnare år. Med […]

Det här receptet har jag fått av min kompis Ellinor och det är bara sååå gott!! ca 4-6 port: en formfranska ( det går åt 27 skivor) fyllning 1: 1 1/2 pkt bacon 1 purjolök 3 dl creme fraiche salt &a…

Det här receptet har jag fått av min kompis Ellinor och det är bara sååå gott!! ca 4-6 port: en formfranska ( det går åt 27 skivor) fyllning 1: 1 1/2 pkt bacon 1 purjolök 3 dl creme fraiche salt &a…

Lövbiff gillar jag. Det är svårt att misslyckas med, det går snabbt att laga (om man vill - om man vill ha långkok så funkar det med :)), de...

Lövbiff gillar jag. Det är svårt att misslyckas med, det går snabbt att laga (om man vill - om man vill ha långkok så funkar det med :)), de...

Småkaka med smak av kladdkaka och daim | Bakverk och Fikastunder

Småkaka med smak av kladdkaka och daim | Bakverk och Fikastunder

Denna tonfiskrulle är en given succé. Den brukar jag bjuda på när jag får gäster tillsammans med en god sallad. Den är lika populär varje gång.

Denna tonfiskrulle är en given succé. Den brukar jag bjuda på när jag får gäster tillsammans med en god sallad. Den är lika populär varje gång.

Kasslergratäng med gräddig broccolisås – Alla goda ting

Kasslergratäng med gräddig broccolisås – Alla goda ting


Fler idéer
Pinterest
Sök