Kitchen and staircase room decor and style.

Grand staircase in Shoreland, Chicago - Part of the renovation of a Jazz age hotel into residential building by Studio Gang 2014.

Grand staircase in Shoreland, Chicago - Part of the renovation of a Jazz age hotel into residential building by Studio Gang, 2014

.

Stunnig view from todays location. Thank you Elina Helenius ✨✨ W/ Pauliina Salonen

Visualisation - Office Partition

Visualisation - Office Partition, Pink partitions bring in a soft feminine touch, will effectively dividing up the space.

Music room by Poteet Architects

a music space, divided from the living room. could use reclaimed industrial glass doors/windows, would be beautiful

that little black accent.

Paradise is: Eugenia Silva's home in Formentera, the smallest of the four main Balearic Islands. The colorful textures, the natural, native elements and nearly primitive vibe makes her Spanish retreat idyllically laid back and absolutely sublime.

schiedingswand met natuurlijke berkenstammen

birch tree room divider idea I was going to do in living room. just the birch trees not the rest of the room

Hoper : "le Uber du ménage" www.

Bedroom Interiors, Room Decor, Comment, On Instagram, Bleu, Nest, God Morgon, Living Rooms, Nordic Interior Design

ATELIER RUE VERTE , le blog: For my home / idées déco #25 / 10 cuisines noires /

Pragtfulde køkkener i sarte rosa nuancer -

miami in madrid.

its the textured glass thing

A glass wall between the living room and kitchen keeps things light and airy while maintaining some privacy between the two spaces.

For the monday coffee.

Vintage industrial look. Sofia Jansson founded Mokkasin in 2009 and and freelances in photography, styling, DIY, marketing, PR and creative direction.

via loui-loui

I have a feeling this reclaimed-window wall is soooo much more difficult than you'd think: Dezeen Watch Store and Offices by Phillipe Malouin of Post Office, Remodelista

Due to its location next to the river, the excavation was a complex process that involved assessing the risk of flooding – something the clients had their reservations about.

Architecture studio Feix&Merlin lowered the floors and raised the ceiling inside this old London warehouse, transforming it from a cramped apartment.

Pinterest
Search