Susanne Stenström

Susanne Stenström

Susanne Stenström
More ideas from Susanne
Jag har aldrig fått en sån fin deg och så luftiga kanelbullar som med detta recept! Jag tänkte att det var dags att fylla frysen med bullar inför hösten och Kanelbullens dag (som är den 4 oktober, lätt för mig att komma ihåg eftersom det är exakt en månad efter Zacks födelsedag). Dessa bullar blev […]

Jag har aldrig fått en sån fin deg och så luftiga kanelbullar som med detta recept! Jag tänkte att det var dags att fylla frysen med bullar inför hösten och Kanelbullens dag (som är den 4 oktober, lätt för mig att komma ihåg eftersom det är exakt en månad efter Zacks födelsedag). Dessa bullar blev […]

Thailändsk fiskgryta med räkor och kokosmjölk

Thailändsk fiskgryta med räkor och kokosmjölk

Söndagsgryta

Söndagsgryta

Det är nu 2,5 år sedan jag först lade upp Fröknäcke receptet och jag tror många av er har provat det vid detta laget, men det är värt att lyftas fram! Jag gör det numera lite annorlunda! Perfekt i en glutenfri kosthållning och passar LCHF, Paleo etc. OBS! Du kan använda vilka fröer du vill […]

Det är nu 2,5 år sedan jag först lade upp Fröknäcke receptet och jag tror många av er har provat det vid detta laget, men det är värt att lyftas fram! Jag gör det numera lite annorlunda! Perfekt i en glutenfri kosthållning och passar LCHF, Paleo etc. OBS! Du kan använda vilka fröer du vill […]

Åh denna kaka är underbar och sååå god! Den blir härligt mjuk och saftig av vaniljkrämen som man tillsätter i smeten. Den blir ännu godare dagen efter den har bakats, perfekt om man vill förbereda fikat i god tid. Ca 12-14 bitar vaniljkaka Vaniljkräm: 6 msk snabbvispad marsanpulver (se bild) 4 dl mjölk 2 msk vaniljsocker Smet: 250 g rumstemprerad smör 4 dl socker 4 ägg 2 ½ tsk bakpulver 5 dl vetemjöl Garnering: 50 g mandelspån TIPS! Du kan smaksätta kakan med 2 tsk kardemumma eller 0,5 g…

Åh denna kaka är underbar och sååå god! Den blir härligt mjuk och saftig av vaniljkrämen som man tillsätter i smeten. Den blir ännu godare dagen efter den har bakats, perfekt om man vill förbereda fikat i god tid. Ca 12-14 bitar vaniljkaka Vaniljkräm: 6 msk snabbvispad marsanpulver (se bild) 4 dl mjölk 2 msk vaniljsocker Smet: 250 g rumstemprerad smör 4 dl socker 4 ägg 2 ½ tsk bakpulver 5 dl vetemjöl Garnering: 50 g mandelspån TIPS! Du kan smaksätta kakan med 2 tsk kardemumma eller 0,5 g…

nyttigaprikosvalnotslimpa10

nyttigaprikosvalnotslimpa10

Nu ska du få tips på världens bästa mellis att ha med i väskan! Jag måste alltid se till att INTE bli för hungrig. Blir jag det så är det BIG NO NO för min arma mage. Den måste vårdas med kärlek och mat på rätt tider. Nu när jag rest en del i jobbet så är det värsta som finns att hoppa över mål och

Nu ska du få tips på världens bästa mellis att ha med i väskan! Jag måste alltid se till att INTE bli för hungrig. Blir jag det så är det BIG NO NO för min arma mage. Den måste vårdas med kärlek och mat på rätt tider. Nu när jag rest en del i jobbet så är det värsta som finns att hoppa över mål och