More ideas from Iza55
Älskar du rosé? Då måste du testa frosé

Älskar du rosé? Då måste du testa frosé

Knådfritt grytbröd där gjutjärnsgrytan gör brödet saftigt med en frasig yta.

Knådfritt grytbröd där gjutjärnsgrytan gör brödet saftigt med en frasig yta.

Frostrosor: Kalljästa sommarfrallor

Frostrosor: Kalljästa sommarfrallor

Till det yttre är detta inget annat är små söta minibiskvier doppade i mörk choklad. Ta en tugga och det guldgula innanmätet blottas – en len smörkräm med tydlig smak av saffran och apelsin. Oemotståndliga munsbitar att duka upp på julens gottebord!

Till det yttre är detta inget annat är små söta minibiskvier doppade i mörk choklad. Ta en tugga och det guldgula innanmätet blottas – en len smörkräm med tydlig smak av saffran och apelsin. Oemotståndliga munsbitar att duka upp på julens gottebord!

Då var det torsdag och det innebär torsdagsbaket! Och i dag är det Kristihimmelsfärd och en röd dag så då kan det passa med ett härligt bjudbak i fall några gäster trillar förbi. Här kommer en...

Då var det torsdag och det innebär torsdagsbaket! Och i dag är det Kristihimmelsfärd och en röd dag så då kan det passa med ett härligt bjudbak i fall några gäster trillar förbi. Här kommer en...

Jag får ofta frågan hur man gör limoncello. Det traditionella sättet att göra limoncello är att använda citronskal, socker, vatten och 90 % alkohol, som man i Italien köper på stor dunk. Svensk som jag är gör jag min på vanlig vodka och jag använder även citronjuicen. Om man vill göra detta till påskfestligheterna så […]

Jag får ofta frågan hur man gör limoncello. Det traditionella sättet att göra limoncello är att använda citronskal, socker, vatten och 90 % alkohol, som man i Italien köper på stor dunk. Svensk som jag är gör jag min på vanlig vodka och jag använder även citronjuicen. Om man vill göra detta till påskfestligheterna så […]

morotslimpautanmjöl8

morotslimpautanmjöl8

Sluta leta! Här har du brödet som passar till jul, kräftskiva, midsommar och vilken fest som helst. Och vilken kärleksaffär det blir mel...

Sluta leta! Här har du brödet som passar till jul, kräftskiva, midsommar och vilken fest som helst. Och vilken kärleksaffär det blir mel...

Äppelmarängtårta i långpanna

Äppelmarängtårta i långpanna

SMASKENS.NU: Tariq Taylors fantastiska saffransmandlar

SMASKENS.NU: Tariq Taylors fantastiska saffransmandlar

Sega havresnittar med smak av kola - de blev precis så där härligt sega och krispiga som man vill ha småkakor. Så är ni ute efter ett smarrigt recept att baka till helgen rekommenderar jag dem  – går såklart att frysa in också om det blir en … Läs mer

Sega havresnittar med smak av kola - de blev precis så där härligt sega och krispiga som man vill ha småkakor. Så är ni ute efter ett smarrigt recept att baka till helgen rekommenderar jag dem – går såklart att frysa in också om det blir en … Läs mer

Nagga degen med en gaffel innan jäsningen så minskar risken för luftbubblor.

Nagga degen med en gaffel innan jäsningen så minskar risken för luftbubblor.

Citrongul prinsessa med lemoncurd

Citrongul prinsessa med lemoncurd

En blogg om bakverk i alla formar; bullar, bröd, kakor, kalljäsa, cupcakes, tårta, godis, glass. Inspiration till att börja baka.

En blogg om bakverk i alla formar; bullar, bröd, kakor, kalljäsa, cupcakes, tårta, godis, glass. Inspiration till att börja baka.

Jag har gjort mitt eget pulver till varm choklad. Det är väldigt enkelt. Smaka dig fram till hur mycket vill dosera för alla gillar vi ju olika.

Jag har gjort mitt eget pulver till varm choklad. Det är väldigt enkelt. Smaka dig fram till hur mycket vill dosera för alla gillar vi ju olika.