More ideas from Janette
Piggelino Blanda följande ingredienser rakt ned i karaffen: • Schweppes päron lime 30 cl • Päronjuice 10 cl • Midori 6 cl • Is • Toppa med Victoria Prosecco

Piggelino Blanda följande ingredienser rakt ned i karaffen: • Schweppes päron lime 30 cl • Päronjuice 10 cl • Midori 6 cl • Is • Toppa med Victoria Prosecco

[ Gräddkola med flingsalt ] 50 g smör / 3 dl strösocker (270 g) / 3 dl vispgrädde (300 g) / 1½ dl ljus sirap (210 g) / ½ tsk vaniljpulver / flingsalt | Blanda allt i tjockbottnad kastrull. Koka upp, koka på medelvärme till 125°, el kulprov. Rör om lite då och då för att fördela värmen. Klä form ca 15×20 cm. Häll upp kolan i formen, strö över flingsalt. Låt svalna i rumstemperatur. Skär i bitar. Förvara i rumstemperatur i lufttät burk.

[ Gräddkola med flingsalt ] 50 g smör / 3 dl strösocker (270 g) / 3 dl vispgrädde (300 g) / 1½ dl ljus sirap (210 g) / ½ tsk vaniljpulver / flingsalt | Blanda allt i tjockbottnad kastrull. Koka upp, koka på medelvärme till 125°, el kulprov. Rör om lite då och då för att fördela värmen. Klä form ca 15×20 cm. Häll upp kolan i formen, strö över flingsalt. Låt svalna i rumstemperatur. Skär i bitar. Förvara i rumstemperatur i lufttät burk.