Johanna Annasson
More ideas from Johanna
Knäckig bananpaj – smakar som friterad banan – Bananpaj med choklad (4-6 portioner) 3-4 bananer 1 dl vetemjöl 100 gram smör (gärna rumsvarmt) 1,5 dl strösocker 0,75 dl ljus sirap Gör såhär; Sätt ugnen på 200 grader. Skiva bananerna, smörj en form och lägg låt dem täcka bottnen. Blanda samman smör med sirap, mjöl och socker och smeta över den över bananerna. Grädda i ca 15-20 minuter tills pajen fått fin färg. Servera med valfritt tillbehör.

Knäckig bananpaj – smakar som friterad banan – Bananpaj med choklad (4-6 portioner) 3-4 bananer 1 dl vetemjöl 100 gram smör (gärna rumsvarmt) 1,5 dl strösocker 0,75 dl ljus sirap Gör såhär; Sätt ugnen på 200 grader. Skiva bananerna, smörj en form och lägg låt dem täcka bottnen. Blanda samman smör med sirap, mjöl och socker och smeta över den över bananerna. Grädda i ca 15-20 minuter tills pajen fått fin färg. Servera med valfritt tillbehör.

Som en blanding av isglass och drink – härligt svalkande, söt som godis och hur smarrig som helst! Vill du göra drinken alkoholfri är det bara att utesluta alkoholen. Drinken blir precis lika god ändå!

Som en blanding av isglass och drink – härligt svalkande, söt som godis och hur smarrig som helst! Vill du göra drinken alkoholfri är det bara att utesluta alkoholen. Drinken blir precis lika god ändå!

Läcker knäck med en fin smak av lakrits!

Läcker knäck med en fin smak av lakrits!