Jan

43 followers
·
10 following
Jan
More ideas from Jan
Kalljäst är både praktiskt och gott! Den långa jäsningen ger smakrikt bröd och du får nybakade frallor på morgonen med minimal insats.

Kalljäst är både praktiskt och gott! Den långa jäsningen ger smakrikt bröd och du får nybakade frallor på morgonen med minimal insats.

Nattjästa frukostbröd blir till rykande färskt bröd till frukost.deg

Nattjästa frukostbröd blir till rykande färskt bröd till frukost.deg

Naanbröd med vitlökssmör | Naanbröd med vitlökssmör som du bakar på grillen. Bröden är allra godast att äta när de fortfarande är varma. | tips: Gott till soppan | photo: Roger Olsson / Tidn.Hembakat

Naanbröd med vitlökssmör | Naanbröd med vitlökssmör som du bakar på grillen. Bröden är allra godast att äta när de fortfarande är varma. | tips: Gott till soppan | photo: Roger Olsson / Tidn.Hembakat

Istället för att grilla pinnbröd! Här är en god variant med olivolja, jäst och flingsalt att grädda på grillen. I platta kakor med naggad yta, perfekta till wraps, fajitas, burritos eller att linda grillkorv i.

Istället för att grilla pinnbröd! Här är en god variant med olivolja, jäst och flingsalt att grädda på grillen. I platta kakor med naggad yta, perfekta till wraps, fajitas, burritos eller att linda grillkorv i.

tunnbröd_muurikka_norrländskt_stekpannebröd

tunnbröd_muurikka_norrländskt_stekpannebröd

Berberibröd är en storsäljare i de bagerier som erbjuder detta fantastiska bröd. En härligt bröd med en frasig skorpa och mjukt inkråm.

Berberibröd är en storsäljare i de bagerier som erbjuder detta fantastiska bröd. En härligt bröd med en frasig skorpa och mjukt inkråm.

Ett saftigt bröd fyllt med linfrön, solroskärnor, grovt rågmjöl och vetekli. De ska skållas först, vilket ger ett otroligt saftigt och gott bröd.

Ett saftigt bröd fyllt med linfrön, solroskärnor, grovt rågmjöl och vetekli. De ska skållas först, vilket ger ett otroligt saftigt och gott bröd.

Surdegsbröd i gjutjärnsgryta - du behöver inte ha en surdeg

Surdegsbröd i gjutjärnsgryta - du behöver inte ha en surdeg

Norska tekakor – Niiinis Kitchenlife

Norska tekakor – Niiinis Kitchenlife

Norska tekakor med havregryn och rågsikt

Norska tekakor med havregryn och rågsikt