Godaste kycklinggrytan med bacon, äpple och cider som är enkelt att göra

En riktig allt-i-ett-succé som du kommer att vilja göra om och om igen

Häromdagen bakade jag ytterligare en magisk kaka. Alltså, att baka i långpanna är bara fööööör bra. Det blir mycket och sen är det så smidigt på något sätt.   Det är en härlig cheesecakeaktig röra i mitten av kakan som är sååå god. Å så allt det chokladiga runt, jo men det är nästan för mycket. :

Häromdagen bakade jag ytterligare en magisk kaka. Alltså, att baka i långpanna är bara fööööör bra. Det blir mycket och sen är det så smidigt på något sätt. Det är en härlig cheesecakeaktig röra i mitten av kakan som är sååå god. Å så allt det chokladiga runt, jo men det är nästan för mycket. :

Lax i ugn med citron och fetaost

Lax i ugn med citron och fetaost

En virkad vit flät-mössa med tofs. En svart baggymössa . Och en ljusblå minimössa med tofs. En bra start på virkåret 2013. Mössor är...

En virkad vit flät-mössa med tofs. En svart baggymössa . Och en ljusblå minimössa med tofs. En bra start på virkåret 2013. Mössor är...

Festlig lax- och potatismosgratäng

Allt i ett-mat där vi fyllt laxbitarna med goda smaker.

Ljuvlig blåmönstrad TORG mugg.

I’m Sara Medina Lind, a Swedish and Canarian artist who lives in Stockholm, Sweden and works as a Lifestyle and Interior Photographer. I’m also Founder and Designer at Melo.

SANNING mugg - formgivarna Lycke von Schantz och Inma Bermudez inspirerades av udda delar porslin, sådant som man ofta kan hitta på loppmarknader.

IKEA - SANNING, Mug, Made of tempered glass, which makes the mug durable and extra resistant to impact.All parts of this dinnerware have different shapes and floral patterns, so that you can mix and match and set a truly personal table.

Porslinsserien SANNING är inspirerad av det porslin man ofta faller pladask för på sommarloppisar – romantiskt med en känsla av hantverkstradition.

Photographer Roland Persson - Food, Stillife, Interior and Books - Stockholm, Sweden

Pinterest
Search