Inredning

Collection by Jessica • Last updated 3 hours ago

6 
Pins

Best 30 Wood Table DIY To Get Started

Envie d’afficher vos photos au mur mais vous manquez d’idées ? Cette liste est faite pour vous ! ...

90 idées de génie pour afficher vos plus jolies photos sur vos murs...

Envie d’afficher vos photos au mur mais vous manquez d’idées ? Cette liste est faite pour vous ! ...

Andra julen jag bodde i huset gjorde jag och min pappa denna fina ljuskrona som hängde över matbordet ute på den Amerikanska verandan. Nu är jag allt sugen på jul! Om en månad smäller det!

Jessica on Instagram: “Andra julen jag bodde i huset gjorde jag och min pappa denna fina ljuskrona som hängde över matbordet ute på den Amerikanska verandan. Nu…”

424 Likes, 9 Comments - Jessica (@bynilsgarden) on Instagram: “Andra julen jag bodde i huset gjorde jag och min pappa denna fina ljuskrona som hängde över…”

Mer storpyssel, hallmöbel på plats!

Det är inte bara vardagsrummet som har blivit fint de senaste månaderna, även hallen har fått sig en omgång. Precis som sist har jag och min man slagit våra huvuden ihop och gjort en egen möbel, men den här gången av halvfabrikat. Vi har använt IKEA´s köksluckor och stommar och pimpat med handtag från superfront och kopparrör från vvs-butiken. Skohyllan är byggd av täckskivor klädda med nålfiltsmatta och med en målad limträskiva överst. Bakom möbeln satte vi Arne Jacobsens fina tapet från…

Letar du efter en fördelning av de bästa köksbänkytan? Kolla in vår komp ... - Kök Ideer