Kall marinerad kycklingfilé

Kall marinerad kycklingfilé

Buffémat- kall kycklingfilé i smarrig marinad!

Honungsglaserade ­kycklingspett med ­rosmarin och ingefära

Honungsglaserade ­kycklingspett med ­rosmarin och ingefära

Student, Magen, Tapas, Swedish Recipes, Eating Light, Fodmap Recipes, Food Baby, Kebabs, Easy Meals

Godaste vi har ätit på länge! Jag gjorde så mycket, men det blev ändå inte så mycket kvar. Hela familjen älskade verkligen denna rätt och den blev precis som på kinarestaurang!! Detta är HELT KLART ett recept värt att bokmärka och det kommer att bli en ny favorit här hemma. Jag önskar verkligen att ni […]

Godaste vi har ätit på länge! Jag gjorde så mycket, men det blev ändå inte så mycket kvar. Hela familjen älskade verkligen denna rätt och den blev precis som på kinarestaurang!! Detta är HELT KLART ett recept värt att bokmärka och det kommer att bli en ny favorit här hemma. Jag önskar verkligen att ni […]

Hej där, Idag kom hösten med besked till växjö, det blåser, vi har mörka moln & regn. Rätt mysigt tycker jag, för nu kan man snart tända en brasa. Ni är många som söker efter gratänger och gärna LCHF-

Kycklinggratäng med bacon & västerbottenost (Jennys Matblogg)

Hej där, Idag kom hösten med besked till växjö, det blåser, vi har mörka moln & regn. Rätt mysigt tycker jag, för nu kan man snart tända en brasa. Ni är många som söker efter gratänger och gärna LCHF-

Jag fortsätter att fresta med härliga thai-mat. Vad sägs om kyckling med cashewnötter med den godaste såsen ni någonsin smakat? Det vattnas i munnen bara jag tänker på denna maträtt som heter Kung Bao Kyckling. Gong Bao Sås 10 torkade chilin, utan kärnor, finhackade 5 finhackade vitlöksklyftor 2 msk chilisås 2 msk oystersås 3 msk […]

Jag fortsätter att fresta med härliga thai-mat. Vad sägs om kyckling med cashewnötter med den godaste såsen ni någonsin smakat? Det vattnas i munnen bara jag tänker på denna maträtt som heter Kung Bao Kyckling. Gong Bao Sås 10 torkade chilin, utan kärnor, finhackade 5 finhackade vitlöksklyftor 2 msk chilisås 2 msk oystersås 3 msk […]

Ost

Godaste vi har ätit på länge! Jag gjorde så mycket, men det blev ändå inte så mycket kvar. Hela familjen älskade verkligen denna rätt och den blev precis som på kinarestaurang!! Detta är HELT KLART ett recept värt att bokmärka och det kommer att bli en ny favorit här hemma. Jag önskar verkligen att ni […]

Godaste vi har ätit på länge! Jag gjorde så mycket, men det blev ändå inte så mycket kvar. Hela familjen älskade verkligen denna rätt och den blev precis som på kinarestaurang!! Detta är HELT KLART ett recept värt att bokmärka och det kommer att bli en ny favorit här hemma. Jag önskar verkligen att ni […]

Kycklinggryta med svamp – recept

God, Bacon, Sambal Oelek, Gluten, Dios, Praise God, Pork Belly, The Lord

Asiatisk kycklingwok

Asiatisk kycklingwok

Green Garden, Mat, The Green Garden

Finns det något härligare än kycklingvingar, så kladdiga att de inte går att äta utan att en hel arsenal med våtservetter krävs för att få rent fingrarna efteråt? Vi tror inte det! Dessa sötstarka vingar bakas i ugnen och kräver minimalt med arbete. Det perfekta tilltugget framför en bra helgfilm, tycker vi!

Kladdiga kycklingvingar med smak av sriracha och honung

Finns det något härligare än kycklingvingar, så kladdiga att de inte går att äta utan att en hel arsenal med våtservetter krävs för att få rent fingrarna efteråt? Vi tror inte det! Dessa sötstarka vingar bakas i ugnen och kräver minimalt med arbete. Det perfekta tilltugget framför en bra helgfilm, tycker vi!

Cacciatore – jägargryta

Cacciatore – jägargryta

En smarrig kycklinggryta med “indiska smaker” som är enkel att laga. Om man utesluter chilin är den även en stor favorit hos barnen. Toppa grytan med jordnötter, servera med ris och njut av smakerna! 4-6 portioner 3 st kycklingfiléer 1 gul lök 2 st vitlöksklyftor 1 msk färsk riven ingefära 1 burk kokosmjölk 1 burk krossad tomat 2 msk tomatpuré 2 tsk gul currypulver 1 tsk garam masala 1 st kycklingbuljongtärning (kan uteslutas eller ersättas med 1 msk soja) Ca 1-2 tsk chilipulver eller färsk…

En smarrig kycklinggryta med “indiska smaker” som är enkel att laga. Om man utesluter chilin är den även en stor favorit hos barnen. Toppa grytan med jordnötter, servera med ris och njut av smakerna! 4-6 portioner 3 st kycklingfiléer 1 gul lök 2 st vitlöksklyftor 1 msk färsk riven ingefära 1 burk kokosmjölk 1 burk krossad tomat 2 msk tomatpuré 2 tsk gul currypulver 1 tsk garam masala 1 st kycklingbuljongtärning (kan uteslutas eller ersättas med 1 msk soja) Ca 1-2 tsk chilipulver eller färsk…

Shish taouk- Kycklingkebab

Shish taouk- Kycklingkebab

Pinterest
Search