Hem

Collection by J ek

101 
Pins
J ek
undefined

Linnéa Andersson on Instagram: “So, as the last part of my exam project for my MFA in design Ive been painting in the ma exhibition MAOW during #gothenburgdesignfestival I…”

3,064 Likes, 36 Comments - Linnéa Andersson (@linneaandast) on Instagram: “So, as the last part of my exam project for my MFA in design Ive been painting in the ma exhibition…”

Grå kök002

Damernas Världs bloggare

Här hittar du information och kontaktuppgifter till Damernas Världs bloggare.

Här får ni följa: on Instagram: “Snedtaksinspo💕en skena och lite tyll💡 Bara så mysigt Bildcred: @therese_mtel 👈🏽 . . #barnrumsinspo #barnrum #kidsroom #snedtaksinspo…”

Här får ni följa: on Instagram: “Snedtaksinspo💕en skena och lite tyll💡 Bara så mysigt Bildcred: @therese_mtel 👈🏽 . . #barnrumsinspo #barnrum #kidsroom #snedtaksinspo…”

1,361 Likes, 40 Comments - Här får ni följa: (@barnrumsinspo) on Instagram: “Snedtaksinspo💕en skena och lite tyll💡 Bara så mysigt Bildcred: @therese_mtel 👈🏽 . . #barnrumsinspo…”

Jess! De kom på en snabbvisit in i köket, solen och ljuset, och jag hann se dem innan de försvann. Det viner kring knutarna och man undrar hur mycket storm ett hus tål. Var finns du, min riktiga vinter, vem har tagit dig? Du är så saknad! #kök #lantkök #maalaiskeittiö #countrykitchen #trasmattor #lufolk

Mia Ahlskog on Instagram: “Jess! De kom på en snabbvisit in i köket, solen och ljuset, och jag hann se dem innan de försvann. Det viner kring knutarna och man undrar…”

308 Likes, 10 Comments - Mia Ahlskog (@tolvmansmia) on Instagram: “Jess! De kom på en snabbvisit in i köket, solen och ljuset, och jag hann se dem innan de försvann.…”

Rätt grått! More

Rätt grått! (IKEA Sverige - Livet Hemma)

Det är vackert väder och utomhus börjar trädknopparna spricka ut i grönska, men inomhus håller vi fast i de grå tonerna ett tag till. Ett kök behöver inte vara helt vitt för att upplevas ljust och luf

Tapet ‘Fauna’ – Garbo & Friends

Finaste tapeten - nu med rabatt

Barnrumsinspiration med finaste tapeten Fauna av Garbo & Friends från Photowall. Just nu 20% rabatt på hela sortimentet hos Photowall

Dellen - gammelsvenska

En till torpblogg - Man kan tycka att världen inte behöver en till blogg om någon som renoverar sitt torp, och jag kan hålla med. Men... min ursäkt är att bloggen kommer fungera som min renoveringsdagbok, där jag själv kommer kunna följa mitt torps utveckling. Och om andra vill följa med på denna spännande resa så är ni välkomna!

Dellen - gammelsvenska

Kök

10 fantastiska skafferier – härlig inspiration!

M idsommar – det är härligt att finnas till! Dofter av jord och växtlighet och allt man ser är så där frodigt att man vill sätta tänderna i det. Blåklockor, honungsört, kornvallmo och blåeld pryder diken och ängar. Jättevallmon blommar i trädgårdens rabatter och ensamma trädet på sin kulle står också det i full blom, […]

Boråstapeter Thistle Miljöbild

Boråstapeter Thistle

Köp Thistle tapeter (7204) hos Engelska Tapetmagasinet. ✓ Beställ fraktfritt online ✓ Snabb leverans

Hälsingegård Foto Lisa Björner

Underbar hälsingegård med härligt lantkök i Järvsö

Efter några år i Stockholm kom en längtan efter ett rofyllt liv på landet. Madelene och Stefan vände blickarna mot hennes hemtrakter. I Järvsö fanns drömhuset – en idyllisk gård där hon kan jobba som silversmed och med inredningsprojekt och han får plats med sina tobaksplantor.

Söögilaud ja toolid. Laudis

Lena on Instagram: “Godmorgon! Jag och barnen är i Piteå och hälsar på min mamma och pappa några dagar. Så skönt med några lediga dagar. Idag ska vi till Luleå…”

465 Likes, 16 Comments - Lena (@lenalidman85) on Instagram: “Godmorgon! Jag och barnen är i Piteå och hälsar på min mamma och pappa några dagar. Så skönt med…”

barnrum-skona-hem

De bytte storstadens puls mot en lantlig dröm – ett missionshus från 1921

Att Luthers lära en gång predikats här avslöjas av tramporgeln. Men blommiga tapeter, ett gladlynt urval vintagemöbler och färgsprakande textil är det som sätter prägel på hemmet i dag.