Mat

12 Pins2 Followers
Ernsts sås gör grillmiddagen godare. Receptet är beräknat till cirka 6-8 personer.

Ernsts sås

Ernsts sås gör grillmiddagen godare. Receptet är beräknat till cirka 6-8 personer.

Med denna smörgåstårta frossar vi i räkor och lax!

When I first moved to Sweden from the US 11 years ago, I knew right away that I would have to adjust my palate and start eating traditional Swedish food. One of the first traditional Swedish foods I tried is called smorgastarta (smur-gos-tor-ta),.

När jag var liten åt vi den här maträtten nästan varenda helg, det var veckans "lyxmiddag" och hela familjen fullkomligt älskade det! Tyvärr...

När jag var liten åt vi den här maträtten nästan varenda helg, det var veckans "lyxmiddag" och hela familjen fullkomligt älskade det! Tyvärr...

Det finns en sak som är ett måste till sommarens alla grillnignar och picknicar och det är den bästa pastasalladen ever! Själv fick jag smaka den för första gången för ca 6 eller 7 år sedan och än…

Det finns en sak som är ett måste till sommarens alla grillnignar och picknicar och det är den bästa pastasalladen ever! Själv fick jag smaka den för första gången för ca 6 eller 7 år sedan och än…

Minns ni den kalla dillsåsen man fick i skolan, ja precis den man dränkte tallriken med. Detta recept blir precis som skolans fisksås, sååååå god!

Minns ni den kalla dillsåsen man fick i skolan, ja precis den man dränkte tallriken med. Detta recept blir precis som skolans fisksås, sååååå god!

Lättbakade gifflar fyllda med med ost, skinka och basilika.

Lättbakade gifflar fyllda med med ost, skinka och basilika.

Det här receptet har jag fått av min kompis Ellinor och det är bara sååå gott!! ca 4-6 port: en formfranska ( det går åt 27 skivor) fyllning 1: 1 1/2 pkt bacon 1 purjolök 3 dl creme fraiche salt &a…

Det här receptet har jag fått av min kompis Ellinor och det är bara sååå gott!! ca 4-6 port: en formfranska ( det går åt 27 skivor) fyllning 1: 1 1/2 pkt bacon 1 purjolök 3 dl creme fraiche salt &a…

Hej på er! Nu är grillsäsongen i full gång här hemma och ett av tillbehören som nästan alltid finns på bordet är ju såklart bearnaises...

Hej på er! Nu är grillsäsongen i full gång här hemma och ett av tillbehören som nästan alltid finns på bordet är ju såklart bearnaises...

Mumsig klassiker med bacon, kyckling och majonnäs – nu som smörgåstårta. Låt gärna stå i kylen över natten. Garnera med ruccola och tomater strax före servering.

Mumsig klassiker med bacon, kyckling och majonnäs – nu som smörgåstårta. Låt gärna stå i kylen över natten. Garnera med ruccola och tomater strax före servering.

Skarpsås

Skarpsås

Pinterest
Search