Jenna Rund

0 followers
·
32 following
Jenna Rund
More ideas from Jenna

Hair Tips, Hair Ideas, Blonde Bobs, Blonde Balayage, The Chair, Fun Ideas, Blondies, Fall Hairstyles, Wig, Celebrity, Hairstyle Ideas, Weddings, Color Schemes, Hair Colors, Hair Styles, Hair Styling Tips, Hair Toupee, Fall Hair, Blond Bob, Hair Care Tips

Honey Blonde balayage

Honey Blonde balayage

47 Natural Looking Shades of Blonde Hair Colors in 2018. In this post you can see the best shades of blonde hair colors according to modern era. Some of our favorite shades of blonde hair colors a long with various hair colors that you may also use to show off in this year, The best thing about blonde is that it can be use with every skin tone and hair texture.

47 Natural Looking Shades of Blonde Hair Colors in 2018. In this post you can see the best shades of blonde hair colors according to modern era. Some of our favorite shades of blonde hair colors a long with various hair colors that you may also use to show off in this year, The best thing about blonde is that it can be use with every skin tone and hair texture.

Fall 2017 Hair Color Trends - Highlights, Balayage

Fall 2017 Hair Color Trends - Highlights, Balayage

Balayage hair style. Emerald Forest shampoo with Sapayul oil for healthy, beautiful hair. Sulfate free, vegan friendly & cruelty free shampoo. shop at www.emeraldforestusa.com

Balayage hair style. Emerald Forest shampoo with Sapayul oil for healthy, beautiful hair. Sulfate free, vegan friendly & cruelty free shampoo. shop at www.emeraldforestusa.com

Utsökta grekiska zucchinibiffar med fetaost. De känns nästan somriga. Kolokithokeftedes serveras gärna som en aptitretare på plockbuffén men hemma hos oss äter vi dem som en helmåltid med tzatsiki, sallad och bröd. Ljuvliga! De påminner väldigt mycket om libanesiska ejjeh. För bäst konsistens på biffarna rekommenderar jag att du använder späda zucchini. 6 portioner 1 kg fasta zucchini (läs tips nedan) 200 g fetaost 2 salladslökar 1 lök (gul eller röd funkar) 1 dl finhackad dill eller mynta…

Utsökta grekiska zucchinibiffar med fetaost. De känns nästan somriga. Kolokithokeftedes serveras gärna som en aptitretare på plockbuffén men hemma hos oss äter vi dem som en helmåltid med tzatsiki, sallad och bröd. Ljuvliga! De påminner väldigt mycket om libanesiska ejjeh. För bäst konsistens på biffarna rekommenderar jag att du använder späda zucchini. 6 portioner 1 kg fasta zucchini (läs tips nedan) 200 g fetaost 2 salladslökar 1 lök (gul eller röd funkar) 1 dl finhackad dill eller mynta…

Ok. Nu kommer ett till sånt där to-die-for-recept! Det är bannemej de godaste burgarna/biffarna jag ätit. Sötpotatisen, pecannötterna, quinoan, grönkålen och kryddorna gör sig så fantastiskt goda ihop! ÅH! Jag har skrivit om dem i ett tidigare inlägg då jag … Läs mer →

Ok. Nu kommer ett till sånt där to-die-for-recept! Det är bannemej de godaste burgarna/biffarna jag ätit. Sötpotatisen, pecannötterna, quinoan, grönkålen och kryddorna gör sig så fantastiskt goda ihop! ÅH! Jag har skrivit om dem i ett tidigare inlägg då jag … Läs mer →

Halloumipytt med morötter, potatis, blomkål och en senapskräm med äpple | tuvessonskan.se

Halloumipytt med morötter, potatis, blomkål och en senapskräm med äpple | tuvessonskan.se

boho wedding hairstyles bohemian barid with-accessories carlablain photography #weddinghairstyles #Photography

boho wedding hairstyles bohemian barid with-accessories carlablain photography #weddinghairstyles #Photography

Zebrakaka med salmiakkräm! Vilken vacker kaka, säkert god också...kolla reseptet...

This recipe became a true baking phenomenon throughout Finland in spring It has fascinated home bakers for two reasons, I believe. Firstly it contains a candy taste which Finns absolutely love – salty liquorice called ’salmiakki’. Secondly, people w

Treveckorssallad är en klassiker som är en favorit hos stora som små. Underbart god och den blir desto godare ju längre den får stå och gotta sig i kylen. Salladen har lång hållbarhet och ska hålla upp till tre veckor, men den är så god att den brukar gå åt i ett nafs hemma hos oss! GLÖM INTE ATT FÖLJA ZEINAS KITCHEN PÅ INSTAGRAM HÄR! Ca 10 portioner 1 kg vitkål 800 g morötter En halv purjolök eller en rödlök 1 röd paprika 1 grön paprika Dressing: 1,5 dl vinäger (tex vit vinäger eller…

Treveckorssallad är en klassiker som är en favorit hos stora som små. Underbart god och den blir desto godare ju längre den får stå och gotta sig i kylen. Salladen har lång hållbarhet och ska hålla upp till tre veckor, men den är så god att den brukar gå åt i ett nafs hemma hos oss! GLÖM INTE ATT FÖLJA ZEINAS KITCHEN PÅ INSTAGRAM HÄR! Ca 10 portioner 1 kg vitkål 800 g morötter En halv purjolök eller en rödlök 1 röd paprika 1 grön paprika Dressing: 1,5 dl vinäger (tex vit vinäger eller…

Smarrig kolasås till glass, bakverk eller (om ingen ser på) att nalla direkt ur burken. Tack, Lotta på Bakning i fokus för att du stillar vårt sötsug!

Smarrig kolasås till glass, bakverk eller (om ingen ser på) att nalla direkt ur burken. Tack, Lotta på Bakning i fokus för att du stillar vårt sötsug!

Smarrig kolasås till glass, bakverk eller (om ingen ser på) att nalla direkt ur burken. Tack, Lotta på Bakning i fokus för att du stillar vårt sötsug!

Smarrig kolasås till glass, bakverk eller (om ingen ser på) att nalla direkt ur burken. Tack, Lotta på Bakning i fokus för att du stillar vårt sötsug!

Rabarberchampagne:Ingredienser 1 kg röda rabarberstjälkar, skurna i småbitar 7 dl strösocker 4 tsk vaniljsocker 6 tsk cidervinäger eller vitvinsvinäger (vi brukar ta äppelcidervinäger) 4 liter vatten 2 tvättade ekologiska citroner, saften och rivet skal Gör så här: Blanda alla ingredienser i en rostfri skål. Låt blandningen stå i två dygn, rör om då och då. Sila sedan noggrant, gärna tre gånger. Häll upp på en damejanne, använd jäsrör. Låt jäsa ca 3 veckor. Färdig att avnjutas en skön…

Rabarberchampagne:Ingredienser 1 kg röda rabarberstjälkar, skurna i småbitar 7 dl strösocker 4 tsk vaniljsocker 6 tsk cidervinäger eller vitvinsvinäger (vi brukar ta äppelcidervinäger) 4 liter vatten 2 tvättade ekologiska citroner, saften och rivet skal Gör så här: Blanda alla ingredienser i en rostfri skål. Låt blandningen stå i två dygn, rör om då och då. Sila sedan noggrant, gärna tre gånger. Häll upp på en damejanne, använd jäsrör. Låt jäsa ca 3 veckor. Färdig att avnjutas en skön…