Hastbullar med vaniljkräm – Lindas Bakskola. testat att göra smet i matberedare och göra gropar i smet med kork inlindad i plastfolie o doppad i lite rapsolja för släpplätt. funkade jättebra får se när vi smakar om de blir lika goda som förra gången då det var ett enda klet och kladd-elände.... och ja, jag tyckte de var lika goda som sist...

Hastbullar med vaniljkräm – Lindas Bakskola. testat att göra smet i matberedare och göra gropar i smet med kork inlindad i plastfolie o doppad i lite rapsolja för släpplätt. funkade jättebra får se när vi smakar om de blir lika goda som förra gången då det var ett enda klet och kladd-elände.... och ja, jag tyckte de var lika goda som sist...

Stora fluffiga tekakor – Lindas Bakskola Kan kalljäsas

Stora fluffiga tekakor – Lindas Bakskola Kan kalljäsas

Bakspecialisten Jessica

Bakspecialisten Jessica

Kanelbullar, kardemummabullar, semmelbullar, längder, kransar, skorpor. Här har du det bästa receptet på en mjuk och luftig vetedeg till ditt bullbak!

Kanelbullar, kardemummabullar, semmelbullar, längder, kransar, skorpor. Här har du det bästa receptet på en mjuk och luftig vetedeg till ditt bullbak!

En mat- och bakblogg med recept, mat, bakning, bak, matlagning, dukning, inredning, mjölkfritt, glutenfritt, matblogg.

En mat- och bakblogg med recept, mat, bakning, bak, matlagning, dukning, inredning, mjölkfritt, glutenfritt, matblogg.


More ideas
Pinterest
Search