Apple Roses I want to try these with the pears from the pear tree

Apple Roses I want to try these with the pears from the pear tree

copinho de chocolate, mousse de chocolate, como fazer copinho de chocolate, receitas fáceis, sobremesas, chocolate cup, delicious

Copinho de Chocolate Recheado de Mousse

copinho de chocolate, mousse de chocolate, como fazer copinho de chocolate, receitas fáceis, sobremesas, chocolate cup, delicious

COPINHO DE CHOCOLATE!!!! - Raspberry mousse de chocolate Copas | SugarHero.com

Raspberry Mousse Chocolate Cups

COPINHO DE CHOCOLATE!!!! - Raspberry mousse de chocolate Copas | SugarHero.com

This Creamy Vegan Coconut Chickpea Curry is the BEST curry I've ever had! It's loaded with homemade grinded spices and incredily flavorful!

Coconut Chickpea Curry (Vegan & Gluten Free)

This Creamy Vegan Coconut Chickpea Curry is the BEST curry I've ever had! It's loaded with homemade grinded spices and incredily flavorful!

Delicioso postre de chocolate y fresas, encuentra más ideas en http://www.1001consejos.com/recetas

Easy Recipes on

Delicioso postre de chocolate y fresas, encuentra más ideas en http://www.1001consejos.com/recetas

Mmmmmmm!!! Middagen blev fantastiskt god, detta måste ni testa! Goda saftiga ostfyllda biffar med smakrik krämig sås. ca 3 port (6 st biffar) 600 g blandfärs 1 förp mozzarella i bit 1/2 kruka färsk…

Mmmmmmm!!! Middagen blev fantastiskt god, detta måste ni testa! Goda saftiga ostfyllda biffar med smakrik krämig sås. ca 3 port (6 st biffar) 600 g blandfärs 1 förp mozzarella i bit 1/2 kruka färsk…

Det finns en sak som är ett måste till sommarens alla grillnignar och picknicar och det är den bästa pastasalladen ever! Själv fick jag smaka den för första gången för ca 6 eller 7 år sedan och än…

Det finns en sak som är ett måste till sommarens alla grillnignar och picknicar och det är den bästa pastasalladen ever! Själv fick jag smaka den för första gången för ca 6 eller 7 år sedan och än…

Häromdagen bakade jag ytterligare en magisk kaka. Alltså, att baka i långpanna är bara fööööör bra. Det blir mycket och sen är det så smidigt på något sätt. Det är en härlig cheesecakeaktig röra i mitten av kakan som är sååå god. Å så allt det chokladiga runt, jo men det är nästan för mycket. :

Häromdagen bakade jag ytterligare en magisk kaka. Alltså, att baka i långpanna är bara fööööör bra. Det blir mycket och sen är det så smidigt på något sätt. Det är en härlig cheesecakeaktig röra i mitten av kakan som är sååå god. Å så allt det chokladiga runt, jo men det är nästan för mycket. :

Godkväll i stugan. . . Roligt att ni är så många som hittat hit till nya bloggen nu. Ni vet att ni kan följa bloggen även via instagram : @jennysmatblogg gör det vetja ♥ Och så närmar sig ju nyårsafton med stormsteg, och jag tänkte att jag kunde passa på … Läs mer

Godkväll i stugan. . . Roligt att ni är så många som hittat hit till nya bloggen nu. Ni vet att ni kan följa bloggen även via instagram : @jennysmatblogg gör det vetja ♥ Och så närmar sig ju nyårsafton med stormsteg, och jag tänkte att jag kunde passa på … Läs mer

Skiva rabarbern ganska tunt med skalet kvar. Skala och skiva ingefäran. Låt få ett uppkok tillsammans med socker och vatten. Lägg i den skivade limen och låt svalna. Sila den sedan och servera iskall (gärna i en liten frostad flaska) som mellanrätt. Eller varför inte göra en karaff och njuta lemonaden i bersån istället för iste en varm sommardag?

Skiva rabarbern ganska tunt med skalet kvar. Skala och skiva ingefäran. Låt få ett uppkok tillsammans med socker och vatten. Lägg i den skivade limen och låt svalna. Sila den sedan och servera iskall (gärna i en liten frostad flaska) som mellanrätt. Eller varför inte göra en karaff och njuta lemonaden i bersån istället för iste en varm sommardag?

Pinterest
Sök