These Italian Cheese Bombs take only minutes to prepare using premade biscuit dough and the ooey gooey cheese and salami will be everyone’s favorite. 16 Scheiben Salami Plätzchenteig Italienische Gewürze, getrocknet 1 EL Olivenöl Mozzarella, mager mit geringer Feuchtigkeit Parmesan

These Italian Cheese Bombs take only minutes to prepare using premade biscuit dough and the ooey gooey cheese and salami will be everyone's favorite. (Back Pain Food)

Frukt och ost passar bra ihop! Här som små spett av vattenmelon, mynta och feta. Perfekt plockmat eller tilltugg vid sidan av en god bål. Också som fruktigt tillbehör till grillat kött och kryddkorv.

Frukt och ost passar bra ihop! Här som små spett av vattenmelon, mynta och feta. Perfekt plockmat eller tilltugg vid sidan av en god bål. Också som fruktigt tillbehör till grillat kött och kryddkorv.

Det ligner et almindeligt farsbrød med den traditionelle frakke af bacon. Men der er en skøn overraskelse indeni i form af smeltet ost.

Farsbrød med bacon og ost

Rhubarb curd. This silky and velvety smooth treat is so lovely to spoon on your scones, muffins or buttered toast!

We all love Lemon Curd but what about Rhubarb curd! This silky and velvety smooth treat is so lovely to spoon on your scones, muffins or buttered toast!

Fetaostsnurror är goda snittar till festen. Förbered och förvara i kylen. Inför festen skivar vi dem och gräddar frasiga kakor. Den äkta grekiska osten ger mer sälta och smak än fetaost gjord på komjölk.

Fetaostsnurror Fetaostsnurror är goda snittar till festen. Förbered och förvara i kylen. Inför festen skivar vi dem och gräddar frasiga kakor. Den äkta grekiska osten ger mer sälta och smak än fetaost gjord på komjölk

Matjessillbakelser

Majtesill bakelser filling 2 leaves of gelatine 400 g matjes 1 small red onion 1 pc lemon (zest) 1 tablespoon chives (chopped) 1 tablespoon parsley (chopped) 3 cup sour cream cream cheese

Många har frågat mig hur man gör egen surdeg, och det är verkligen inte särskilt svårt alls. Trenden att baka surdegsbröd blir bara starkare och starkare och det är riktigt kul att kunna göra sitt eget. Här har jag gjort en liten enkel guide till hur man startar igång och matar sin egen surdeg s

Många har frågat mig hur man gör egen surdeg, och det är verkligen inte särskilt svårt alls. Trenden att baka surdegsbröd blir bara starkare och starkare och det är riktigt kul att kunna göra sitt eget. Här har jag gjort en liten enkel guide till hur man startar igång och matar sin egen surdeg s

Pinterest
Search