Superläcker, ljuvligt god semmelfläta som är enkel att göra! Klicka här för recept!

Superläcker, ljuvligt god semmelfläta som är enkel att göra! Klicka här för recept!

Gör degen på kvällen och servera nygräddade, nyttiga frallor till frukost!

Gör degen på kvällen och servera nygräddade, nyttiga frallor till frukost!

Supermjuka, lättbakade, härliga frallor som går bra att frysa in.

Saftiga frallor med nyttiga och goda morötter i degen.

Snabb morgonlimpa – Lindas Bakskola

Snabb morgonlimpa – Lindas Bakskola

GODMORGON! Kan inte du lova mig, att du någongång i livet bakar detta fantastiska långpannebröd gjort på havregrynsgröt? NÅGONGÅNG?! Jag lovar att du inte kommer bli besviken, tvärtom....du kommer vara glad för det här receptet! Jag har "modifierat" receptet ytterligare för att verklig

GODMORGON! Kan inte du lova mig, att du någongång i livet bakar detta fantastiska långpannebröd gjort på havregrynsgröt? NÅGONGÅNG?! Jag lovar att du inte kommer bli besviken, tvärtom....du kommer vara glad för det här receptet! Jag har "modifierat" receptet ytterligare för att verklig

Ett saftigt bröd fyllt med linfrön, solroskärnor, grovt rågmjöl och vetekli. De ska skållas först, vilket ger ett otroligt saftigt och gott bröd.

Ett saftigt bröd fyllt med linfrön, solroskärnor, grovt rågmjöl och vetekli. De ska skållas först, vilket ger ett otroligt saftigt och gott bröd.

Till smörkrämen: 100 g smör eller margarin 2 dl florsocker 2 tsk vaniljsocker 1 äggula Till botten: 3 ägg 1,5 dl strösocker 2 dl vetemjöl 0,5 dl mjölk eller vatten 1 tsk bakpulver Till glasyren: 100 g smör eller margarin 1 dl strösocker 1 msk vaniljsocker 1 äggula Kokos Såhär gör du: 1. Klä en form med bakplåtspapper och starta ugnen på 250 grader. 2. Börja med smörkrämen, vispa smör, socker och vaniljsocker. Tillsätt äggulan. Vispa sen på full effekt ca 5 min så den blir ljus och fluffig…

Silviarulltårta

Till smörkrämen: 100 g smör eller margarin 2 dl florsocker 2 tsk vaniljsocker 1 äggula Till botten: 3 ägg 1,5 dl strösocker 2 dl vetemjöl 0,5 dl mjölk eller vatten 1 tsk bakpulver Till glasyren: 100 g smör eller margarin 1 dl strösocker 1 msk vaniljsocker 1 äggula Kokos Såhär gör du: 1. Klä en form med bakplåtspapper och starta ugnen på 250 grader. 2. Börja med smörkrämen, vispa smör, socker och vaniljsocker. Tillsätt äggulan. Vispa sen på full effekt ca 5 min så den blir ljus och fluffig…

Pinterest
Search