Godkväll i stugan. . . Roligt att ni är så många som hittat hit till nya bloggen nu. Ni vet att ni kan följa bloggen även via instagram : @jennysmatblogg gör det vetja ♥ Och så närmar sig ju nyårsafton med stormsteg, och jag tänkte att jag kunde passa på … Läs mer

Godkväll i stugan. . . Roligt att ni är så många som hittat hit till nya bloggen nu. Ni vet att ni kan följa bloggen även via instagram : @jennysmatblogg gör det vetja ♥ Och så närmar sig ju nyårsafton med stormsteg, och jag tänkte att jag kunde passa på … Läs mer

Fetaostsnurror är goda snittar till festen. Förbered och förvara i kylen. Inför festen skivar vi dem och gräddar frasiga kakor. Den äkta grekiska osten ger mer sälta och smak än fetaost gjord på komjölk.

Fetaostsnurror Fetaostsnurror är goda snittar till festen. Förbered och förvara i kylen. Inför festen skivar vi dem och gräddar frasiga kakor. Den äkta grekiska osten ger mer sälta och smak än fetaost gjord på komjölk

En god middag på 30 minuter längre behöver det inte ta för att äta riktigt gott.

En god middag på 30 minuter längre behöver det inte ta för att äta riktigt gott.

Fläskfilegratäng.En fantastiskt god sås på soltorkade tomater, tomatpuré och kalvfond.

Fläskfilegratäng.En fantastiskt god sås på soltorkade tomater, tomatpuré och kalvfond.

Fläskfilé Wellington - perfekt rätt att förbereda till nyår!

Fläskfilé Wellington - perfekt rätt att förbereda till nyår!

Smarriga tilltugg - Chips med het räkröra!

Smarriga tilltugg - Chips med het räkröra!

Nutellapannacotta ~ Jennys matblogg

Nutellapannacotta ~ Jennys matblogg

En god middag på 30 minuter längre behöver det inte ta för att äta riktigt gott.

En god middag på 30 minuter längre behöver det inte ta för att äta riktigt gott.

6 portioner Pannacotta: 1 1⁄2 gelatinblad 250 g mjölkchoklad 500 g vispgrädde (5 dl) 50 g strösocker (ca 1⁄2 dl) Lägg gelatinbladen i kallt vatten. Hacka chokladen och lägg den i en bunke. Koka upp grädde och socker och häll det i bunken. Tillsätt gelatinbladen och mixa med stavmixer

Pannacotta med Daimcrunch

6 portioner Pannacotta: 1 1⁄2 gelatinblad 250 g mjölkchoklad 500 g vispgrädde (5 dl) 50 g strösocker (ca 1⁄2 dl) Lägg gelatinbladen i kallt vatten. Hacka chokladen och lägg den i en bunke. Koka upp grädde och socker och häll det i bunken. Tillsätt gelatinbladen och mixa med stavmixer

Pinterest
Search