Jenny Sjöstrand

Jenny Sjöstrand

Jenny Sjöstrand
Fler idéer från Jenny
Wow sååååå gott detta blev! Detta måste ni faktiskt testa. Perfekt vardagsrätt som gör sig lika bra i matlådan. ca 4-6 port: 1 bit kassler ca 500 g 2-3 tomater 1/2 färsk ananas goudaost 1/2 purjolö…

Wow sååååå gott detta blev! Detta måste ni faktiskt testa. Perfekt vardagsrätt som gör sig lika bra i matlådan. ca 4-6 port: 1 bit kassler ca 500 g 2-3 tomater 1/2 färsk ananas goudaost 1/2 purjolö…

I want to show you all the creative hidden kitchen storage solutions I came up with and how they make my life so much easier. I LOVE cooking in my kitchen!

I want to show you all the creative hidden kitchen storage solutions I came up with and how they make my life so much easier. I LOVE cooking in my kitchen!

Matsui Kosei (1927-2003) Large Jar (1978) - neriage technique (marbled patterns)

Matsui Kosei (1927-2003) Large Jar (1978) - neriage technique (marbled patterns)

DIY Heart Knot DIY Projects / http://UsefulDIY.com on imgfave. You could make this a necklace by getting some bulk chain, doing the knot with the chain, and then attaching a clasp! You could add beads too!

DIY Heart Knot DIY Projects / http://UsefulDIY.com on imgfave. You could make this a necklace by getting some bulk chain, doing the knot with the chain, and then attaching a clasp! You could add beads too!

Biff med bambuskott och champinjoner

Biff med bambuskott och champinjoner

Underbara hembakta bröd! Jag snubblade över det här recept en kväll förra veckan när jag surfade runt på webben dedikerad att hitta ett n...

Underbara hembakta bröd! Jag snubblade över det här recept en kväll förra veckan när jag surfade runt på webben dedikerad att hitta ett n...

Cecilia Boivie: Trädgård

Cecilia Boivie: Trädgård

En riktig vitaminbomb i läck­ert grön färg. Servera soppan med ett nybakat bröd.

En riktig vitaminbomb i läck­ert grön färg. Servera soppan med ett nybakat bröd.

utekök

utekök

Färsbiffar gör jag ofta när det står still i huvudet och jag inte riktigt vet vad jag är sugen på. De går ju att anpassa och variera hur mycket som helst! Jag köper ALLTID svenskt naturbeteskött. Det är dyrare men vi äter nötfärs högst 1 gång i veckan så då får det vara värt det! […]

Färsbiffar gör jag ofta när det står still i huvudet och jag inte riktigt vet vad jag är sugen på. De går ju att anpassa och variera hur mycket som helst! Jag köper ALLTID svenskt naturbeteskött. Det är dyrare men vi äter nötfärs högst 1 gång i veckan så då får det vara värt det! […]