Jessica Atzén

Jessica Atzén

Jessica Atzén
More ideas from Jessica
Tihi… Måste nästan varna er nu för världens godaste citronkola! Och jag är löjligt förtjust i alla efterrätter / godisar som smakar citron. Så när jag fick tipset om denna citronkola kunde jag ju knappt vänta färdigt på att den skulle kallna för att kunna provsmaka resultat. Detta var den godaste … Läs mer

Tihi… Måste nästan varna er nu för världens godaste citronkola! Och jag är löjligt förtjust i alla efterrätter / godisar som smakar citron. Så när jag fick tipset om denna citronkola kunde jag ju knappt vänta färdigt på att den skulle kallna för att kunna provsmaka resultat. Detta var den godaste … Läs mer

vispat brynt smör

vispat brynt smör

Leilas underbara chokladminttryffel

Leilas underbara chokladminttryffel

Färska dadlar fyllda med getost – chèvre – är ett suveränt tilltugg till adventsminglet. Efter en snabb ugnsbakning så serveras de fyllda dadlarna ljumma med kallskuret som lufttorkad skinka eller chorizo.

Färska dadlar fyllda med getost – chèvre – är ett suveränt tilltugg till adventsminglet. Efter en snabb ugnsbakning så serveras de fyllda dadlarna ljumma med kallskuret som lufttorkad skinka eller chorizo.

Spansk tortilla

Spansk tortilla

MÅRTENSSONS KÖK: Harira, en marockansk kryddig linssoppa ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

MÅRTENSSONS KÖK: Harira, en marockansk kryddig linssoppa ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Rödbetscarpaccio med parmesan och balsamico - Mitt kök

Rödbetscarpaccio med parmesan och balsamico - Mitt kök

Råraka är en klassiker som passar i alla lägen, men lägger du till råriven rödbeta i smeten får du en jordigare och lite sötare smak som passar strålande med just salta ostar och nötter. Bjud som rejäl förrätt eller lite mer modest mellanrätt.

Råraka är en klassiker som passar i alla lägen, men lägger du till råriven…