Saftiga och mjuka polarkakor som är ljuvligt goda!

Saftiga och mjuka polarkakor som är ljuvligt goda!

Baguette viennoise Ingrédients: 500 g de farine 20 g de levure de boulanger fraiche 2 cuillères à café de sel 90 g de sucre 240 g de lait 70 g de beurre 1 oeuf Pour la dorure et la garniture: 1 jaune d'œuf 1 tout petit peu d'eau 1 poignée de pépites de chocolat par baguette.

Baguette viennoise Ingrédients: 500 g de farine 20 g de levure de boulanger fraiche 2 cuillères à café de sel 90 g de sucre 240 g de lait 70 g de beurre 1 oeuf Pour la dorure et la garniture: 1 jaune d'œuf 1 tout petit peu d'eau 1 poignée de pépites de chocolat par baguette.

Kalljäst är både praktiskt och gott! Den långa jäsningen ger smakrikt bröd och du får nybakade frallor på morgonen med minimal insats.

Kalljäst är både praktiskt och gott! Den långa jäsningen ger smakrikt bröd och du får nybakade frallor på morgonen med minimal insats.

Hembakta polarkakor (Tidningen Hembakat » Lindas Bakskola)

Hembakta polarkakor (Tidningen Hembakat » Lindas Bakskola)

Naanbröd med vitlökssmör | Naanbröd med vitlökssmör som du bakar på grillen. Bröden är allra godast att äta när de fortfarande är varma. | tips: Gott till soppan | photo: Roger Olsson / Tidn.Hembakat

Naanbröd med vitlökssmör | Naanbröd med vitlökssmör som du bakar på grillen. Bröden är allra godast att äta när de fortfarande är varma. | tips: Gott till soppan | photo: Roger Olsson / Tidn.Hembakat

Segmjuka polarkakor är supergoda till frukost, kvällsfika och på utflykten.

Segmjuka polarkakor är supergoda till frukost, kvällsfika och på utflykten.

Valnötterna går att utesluta helt eller att byta mot solroskärnor, mandlar eller hasselnötter.

Valnötsfrallor

Valnötterna går att utesluta helt eller att byta mot solroskärnor, mandlar eller hasselnötter.

Valnötterna går att utesluta helt eller att byta mot solroskärnor, mandlar eller hasselnötter.

Valnötsfrallor

Valnötterna går att utesluta helt eller att byta mot solroskärnor, mandlar eller hasselnötter.

A lovely cake: Grovt bröd med frukt och nötter. Mitt favoritbröd!

- Grovt bröd med frukt och nötter - Quick Whole Grain Bread with Fruit-Nuts, scalding, no-yeast

Pinterest
Search