Jessica Wedmark

Jessica Wedmark

Jessica Wedmark
More ideas from Jessica
Jordärtskockssoppa med picklad rödlök, löjrom och rostade hasselnötter

Jordärtskockssoppa med picklad rödlök, löjrom och rostade hasselnötter

These Bangkok Coconut Curry Noodle Bowls with brown rice noodles are healthy and easy - can be made vegetarian, vegan, or gluten free! | pinchofyum.com

Bangkok Coconut Curry Noodle Bowls - quick and easy healthy recipe loaded with plant-based nutrition and awesome flavor. Vegetarian and easily made vegan! Just use vegetarian fish sauce.

Fantastiskt god och lättlagad grekisk paj. Vi lagade den på vår matlagningskurs i Fryshuset som jag och Gustav Johansson (Jävligt Gott) håller i. Det blev en riktig hit och eleverna tyckte den var supergod! Jag tackar Gustav för receptet, nu har jag även lagat den hemma till min familj, alla gav den tummen upp vid middagsbordet. 6 portioner grekisk paj Pajdeg: 3 dl mjöl 150 g smör 2 msk kallt vatten Salt och peppar Äggstanning: 2 dl mjölk 2 ägg Salt & peppar Fyllning: 100 g fetaost 1 to...

Fantastiskt god och lättlagad grekisk paj. Vi lagade den på vår matlagningskurs i Fryshuset som jag och Gustav Johansson (Jävligt Gott) håller i. Det blev en riktig hit och eleverna tyckte den var supergod! Jag tackar Gustav för receptet, nu har jag även lagat den hemma till min familj, alla gav den tummen upp vid middagsbordet. 6 portioner grekisk paj Pajdeg: 3 dl mjöl 150 g smör 2 msk kallt vatten Salt och peppar Äggstanning: 2 dl mjölk 2 ägg Salt & peppar Fyllning: 100 g fetaost 1 to...

En krämig risotto med vitt vin, kantareller och riven parmesan. Förstärk svampsmaken med svampbuljong eller kantarellfond. Kantarellrisotton passar utmärkt som tillbehör till vilträtter, med en sallad eller att bara äta som den är.

En krämig risotto med vitt vin, kantareller och riven parmesan. Förstärk svampsmaken med svampbuljong eller kantarellfond. Kantarellrisotton passar utmärkt som tillbehör till vilträtter, med en sallad eller att bara äta som den är.

En krämig risotto med vitt vin, kantareller och riven parmesan. Förstärk svampsmaken med svampbuljong eller kantarellfond. Kantarellrisotton passar utmärkt som tillbehör till vilträtter, med en sallad eller att bara äta som den är.

En krämig risotto med vitt vin, kantareller och riven parmesan. Förstärk svampsmaken med svampbuljong eller kantarellfond. Kantarellrisotton passar utmärkt som tillbehör till vilträtter, med en sallad eller att bara äta som den är.

Lax i ugn ger fin fredagsfeeling med goda tillbehör som smörstekt majs, broccoli och chilicréme. Bjud limelaxen och tillbehören plockigt och låt var och en fylla sitt bröd efter egen smak.

Lax i ugn ger fin fredagsfeeling med goda tillbehör som smörstekt majs, broccoli och chilicréme. Bjud limelaxen och tillbehören plockigt och låt var och en fylla sitt bröd efter egen smak.

Lax i ugn ger fin fredagsfeeling med goda tillbehör som smörstekt majs, broccoli och chilicréme. Bjud limelaxen och tillbehören plockigt och låt var och en fylla sitt bröd efter egen smak.

Lax i ugn ger fin fredagsfeeling med goda tillbehör som smörstekt majs, broccoli och chilicréme. Bjud limelaxen och tillbehören plockigt och låt var och en fylla sitt bröd efter egen smak.