More ideas from Jessica
Tarte tatin med vaniljsås (kock Amir Kheirmand)

Tarte tatin med vaniljsås (kock Amir Kheirmand)

Mjölksyrad gurka (kock Per Morberg)

Mjölksyrad gurka (kock Per Morberg)

Per Morbergs nykokta rödbetor (kock Per Morberg)

Per Morbergs nykokta rödbetor (kock Per Morberg)

Carpaccio på betor

Carpaccio på betor

Steffos trattkantarellsoppa med sherry och parmesan (kock Steffo Törnquist)

Norrländsk quesadilla med Västerbottensost // Norrländsk quesadilla with cheese,Västerbottens-cheese (Västerbottensost = ~northern Sweden cheese) A culture shock in the food world. Try this very tasty snacks, suitable for mingling or as appetizers.

Ankbröst med "världens skitgodaste sås" (kock Steffo Törnquist)

seared duckbreast with the worlds most delicious sauce. and how can it go wrong when you use a whole bottle of red wine and half a bottle of port to make the sauce! Made this and it is soooo GOOOD!

Köttbullar med pressgurka och färskpotatis (kock Filip Fastén)

Köttbullar med pressgurka och färskpotatis (kock Filip Fastén)

MSM (organiskt svavel) 200 och 500 gram/MSM (on orgaaninen rikkiyhdiste) 200 ja 500 g

MSM (organiskt svavel) 200 och 500 gram/MSM (on orgaaninen rikkiyhdiste) 200 ja 500 g

EMS Salva 50 ml/EMS Voide 50 ml

EMS Salva 50 ml/EMS Voide 50 ml

Hemlagade fiskpinnar med knaprig panering på pumpakärnor och sesamfrö. Servera med currysås. Använd vit fisk, t.ex torsk, kolja eller sej till dina fiskpinnar.

Hemlagade fiskpinnar med knaprig panering på pumpakärnor och sesamfrö. Servera med currysås. Använd vit fisk, t.ex torsk, kolja eller sej till dina fiskpinnar.