Jill Åkerman

Jill Åkerman

2
Followers
20
Following
Jill Åkerman
More ideas from Jill
Ingredienser 4 dl vetemjöl 2 tsk bakpulver 1/2 tsk salt 50 gram rumsvarmt smör 1 1/2 dl mjölk Fyllning 800 g nötfärs 2 tacokryddpåsar 1 burk med krossade tomater Topping Skivade tomater 2 1/2 dl creme fraiche 2 dl riven ost Sås 5 dl creme fraiche 6 msk majonäs 4 msk chilisås 3-4 tsk italiensk salladskrydda 1 tsk paprikapulver 2 pressade vitlöksklyftor D ofta över cayennepeppar Gör så här: Ställ ugnen på 225 grader. Arbeta ihop alla ingredienser till pajdegen, kavla ut & tr...

Ingredienser 4 dl vetemjöl 2 tsk bakpulver 1/2 tsk salt 50 gram rumsvarmt smör 1 1/2 dl mjölk Fyllning 800 g nötfärs 2 tacokryddpåsar 1 burk med krossade tomater Topping Skivade tomater 2 1/2 dl creme fraiche 2 dl riven ost Sås 5 dl creme fraiche 6 msk majonäs 4 msk chilisås 3-4 tsk italiensk salladskrydda 1 tsk paprikapulver 2 pressade vitlöksklyftor D ofta över cayennepeppar Gör så här: Ställ ugnen på 225 grader. Arbeta ihop alla ingredienser till pajdegen, kavla ut & tr...

Matig tacopaj i långpanna som räcker till många.

Matig tacopaj i långpanna som räcker till många.

Fantastiskt gott recept på Pulled Pork med fläskkarré. Koka köttet tillsammans med barbecuesås och lök tills det är riktigt mört. …

Fantastiskt gott recept på Pulled Pork med fläskkarré. Koka köttet tillsammans med barbecuesås och lök tills det är riktigt mört. …

morotslimpautanmjöl8

morotslimpautanmjöl8

Semmelkladdkaka är en fantastisk variant på den klassiska semlan - det bästa av två världar där två älskade bakverk blir ett.

Semmelkladdkaka är en fantastisk variant på den klassiska semlan - det bästa av två världar där två älskade bakverk blir ett.

På med lock och låt gå på svag värme i 6-8 timmar.

På med lock och låt gå på svag värme i 6-8 timmar.

Denna spröda och luftiga smördegsbakelse blir en tjusig inledning på en festlig middag. Med en fyllning gjord på kräftstjärtar, dill och hummerfond får rätten en elegant touch av 1920-talets svenska finrum. Bon appétit!

Denna spröda och luftiga smördegsbakelse blir en tjusig inledning på en festlig middag. Med en fyllning gjord på kräftstjärtar, dill och hummerfond får rätten en elegant touch av 1920-talets svenska finrum. Bon appétit!

Fick till en såååå god thaigryta häromdan så jag måste bara ge er receptet innan jag glömmer bort hur jag gjorde :-) 4 port: 3 kycklingfiléer, skurna i tunna små skivor 1 röd paprika 1 gul lök 1 pu…

Fick till en såååå god thaigryta häromdan så jag måste bara ge er receptet innan jag glömmer bort hur jag gjorde :-) 4 port: 3 kycklingfiléer, skurna i tunna små skivor 1 röd paprika 1 gul lök 1 pu…

Västerbottensnurror är ett utmärkt tilltugg som både är enkelt att göra och går supersnabbt att tillaga. Snurrorna blir krämiga av Västerbottensosten och krispiga av smördegen. En vinnande kombination!

Västerbottensnurror är ett utmärkt tilltugg som både är enkelt att göra och går supersnabbt att tillaga. Snurrorna blir krämiga av Västerbottensosten och krispiga av smördegen. En vinnande kombination!

Här kommer ett recept på otroligt goda vårrullar. SÅ GODA! Fyll dem med köttfärs eller qournfärs, de blir lika goda. Gör en stor sats och frys in de som inte äts upp. Praktiskt att ha frysen laddad med dem.

Här kommer ett recept på otroligt goda vårrullar. SÅ GODA! Fyll dem med köttfärs eller qournfärs, de blir lika goda. Gör en stor sats och frys in de som inte äts upp. Praktiskt att ha frysen laddad med dem.