Recept att tillaga

38 Pins4 Followers
Baconlindad torsk med potatis- och broccolimos | ljuvligmat

Baconlindad torsk med potatis- och broccolimos | ljuvligmat

Mmm, visst är det gott med kyckling! Bjud på en härligt god senapskyckling med bacon och gräslök. Såsen är så god att den kan ätas med sked! 4 port 4 kycklingfiléer, ca 550 g 2 msk...

Kycklingpanna med bacon replace flour with potato starch for paleo/gf

Härligt recept på rotfruktsgratäng. Enkelt och tydligt att följa, steg för steg. Mitt kök – recept till både vardag och fest!

Rotfruktsgratäng – gott och enkelt recept

Favorit i repris. Den här är grymt god, så har ni missat den får ni åter chansen att prova på den. Hur god som helst. Servera gärna bröd til...

Favorit i repris. Den här är grymt god, så har ni missat den får ni åter chansen att prova på den. Hur god som helst. Servera gärna bröd til...

Kycklingpaj med champinjoner och lagom hetta från sambal oelek. Strunta i bacon om du föredrar det.

Het kyckling med bacon & champinjoner

Kycklingpaj med champinjoner och lagom hetta från sambal oelek. Strunta i bacon om du föredrar det.

Kasslergratäng med gräddig broccolisås – Alla goda ting

Kasslergratäng med gräddig broccolisås – Alla goda ting

Denna tonfiskrulle är en given succé. Den brukar jag bjuda på när jag får gäster tillsammans med en god sallad. Den är lika populär varje gång.

Denna tonfiskrulle är en given succé. Den brukar jag bjuda på när jag får gäster tillsammans med en god sallad. Den är lika populär varje gång.

Supergod kycklinggratäng med mozarella och pinjenötter. Jag brynte filéerna och tog en extra tesked sambal oelek. Mums!

Supergod kycklinggratäng med mozarella och pinjenötter. Jag brynte filéerna och tog en extra tesked sambal oelek. Mums!

Detta otroligt goda recept på pizzasallad fick jag av vår kära kvarters pizzeria. Tricket att få den riktigt god är ananasspad och att pressa kålen

Detta otroligt goda recept på pizzasallad fick jag av vår kära kvarters pizzeria. Tricket att få den riktigt god är ananasspad och att pressa kålen

Herrgårdskyckling Den här maträtten åt vi första gången under förra julledigheten (alltså för ett år sedan) och dessa bilder är faktiskt...

Herrgårdskyckling Den här maträtten åt vi första gången under förra julledigheten (alltså för ett år sedan) och dessa bilder är faktiskt...

Var till affären o hittade Cantadouost 4 peppar,hade tagit upp kyckling dagen före o då hittade jag på detta,suveränt gott!Uppskattades av hela familjen,även guben som inte är förtjust i kyckling!

Var till affären o hittade Cantadouost 4 peppar,hade tagit upp kyckling dagen före o då hittade jag på detta,suveränt gott!Uppskattades av hela familjen,även guben som inte är förtjust i kyckling!

Blomkålslåda | Matkärlek

Blomkålslåda | Matkärlek

Portermarinerad höstgryta med kantareller, foto: Ingvar Eriksson, från kokboken "Taste by Louise".

Portermarinerad höstgryta med kantareller, foto: Ingvar Eriksson, från kokboken "Taste by Louise".

Krämig vitkålsgratäng 1/2 vitkålshuvud 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 3 dl grädde 1 dl creme fraiche 1 tsk sambal olek Salt och peppar Riven ost Sätt ugnen på 200 grader. Strimla vitkål och lök och hacka vitlök. Fräs detta i rikligt med smör i en panna. När kålen mjuknat något häller du på grädde och creme fraicht samt kryddor (snåla inte med salt och peppar). Smaka av och låt puttra i ca 5-10 minuter. Häll över form toppa med riven ost. Gratinera i ca 20-25 minuter. (anjovis ist. för sambal)

Krämig vitkålsgratäng 1/2 vitkålshuvud 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 3 dl grädde 1 dl creme fraiche 1 tsk sambal olek Salt och peppar Riven ost Sätt ugnen på 200 grader. Strimla vitkål och lök och hacka vitlök. Fräs detta i rikligt med smör i en panna. När kålen mjuknat något häller du på grädde och creme fraicht samt kryddor (snåla inte med salt och peppar). Smaka av och låt puttra i ca 5-10 minuter. Häll över form toppa med riven ost. Gratinera i ca 20-25 minuter. (anjovis ist. för sambal)

En krämig gryta med ris till, det är den typen av mat jag skulle kunna äta varje dag. Den här grytan med kassler är smaksatt med paprika, purjolök, en gnutta chilisås och persilja. Med färskost och crème fraiche i såsen blir den sådär krämig som är så himla gott. Ett prima middagstips att laga mycket …

En krämig gryta med ris till, det är den typen av mat jag skulle kunna äta varje dag. Den här grytan med kassler är smaksatt med paprika, purjolök, en gnutta chilisås och persilja. Med färskost och crème fraiche i såsen blir den sådär krämig som är så himla gott. Ett prima middagstips att laga mycket …

Pinterest
Search