Johanna Bradford

Johanna Bradford

sweden / I love the lovely things in life! I am an freelance stylist and blogger. Visit my blog - http://johannabradford.se
Johanna Bradford
Fler idéer från Johanna
I N S T A G R A M @EmilyMohsie

I N S T A G R A M @EmilyMohsie

Brillos pizzadeg – (4 port) 1/2 liter vatten, 780 g vetemjöl (helst tipo 00 eller starkt vetemjöl hög proteinhalt), 5 g jäst, 25 g havssalt Går också bra att köpa färdig pizzadeg på Taverna Brillo. 1 PORTION Löjromspizza 4 msk creme fraiche smaksatt med citron 50 g skivad mozzarellaost (Fiore di latte) 50 g... Läs mer

Brillos pizzadeg – (4 port) 1/2 liter vatten, 780 g vetemjöl (helst tipo 00 eller starkt vetemjöl hög proteinhalt), 5 g jäst, 25 g havssalt Går också bra att köpa färdig pizzadeg på Taverna Brillo. 1 PORTION Löjromspizza 4 msk creme fraiche smaksatt med citron 50 g skivad mozzarellaost (Fiore di latte) 50 g... Läs mer

En löjromspizza på tjugo minuter

En löjromspizza på tjugo minuter

Inled festmiddagen, eller nyårsmenyn, men frasiga fritters. En klassiker på nytt sätt där vi blandar riven fänkål med potatis och steker riktigt krispigt. Servera med löjrom och smetana, en tjock, syrad grädde som påminner om crème fraiche. Ljuvliga smaker!

Inled festmiddagen, eller nyårsmenyn, men frasiga fritters. En klassiker på nytt sätt där vi blandar riven fänkål med potatis och steker riktigt krispigt. Servera med löjrom och smetana, en tjock, syrad grädde som påminner om crème fraiche. Ljuvliga smaker!

Ljuvliga potatisplättar, en svensk variant av blinier, på mandelpotatis med löjrom och syrlig crème fraiche blir till en fantastisk förrätt eller trevliga tilltugg.

Ljuvliga potatisplättar, en svensk variant av blinier, på mandelpotatis med löjrom och syrlig crème fraiche blir till en fantastisk förrätt eller trevliga tilltugg.

Råraka med löjrom och gräddfil | Recept.nu

Råraka med löjrom och gräddfil | Recept.nu

Hovmästarsås – klassiskt recept

Hovmästarsås – klassiskt recept

Salmon gravlax with Dijon crème fraiche dressing and pickled cucumbers

Salmon gravlax with Dijon crème fraiche dressing and pickled cucumbers

dill and salt-cured salmon from donnahay.com.au gorgeous!

dill and salt-cured salmon from donnahay.com.au gorgeous!

Ballyvolane gravadlax with cucumber pickle and dill mustard mayonnaise.

Ballyvolane gravadlax with cucumber pickle and dill mustard mayonnaise.