Stekpannebröd som inte behöver jäsa. Swedish recipe for flatbread that doesn't need yeast

Stekpannebröd som inte behöver jäsa. Swedish recipe for flatbread that doesn't need yeast

Lättgjort, ljuvligt 3-minuters stekpannebröd som inte behöver jäsa! Klicka här för länk till receptet!

Lättgjort, ljuvligt 3-minuters stekpannebröd som inte behöver jäsa! Klicka här för länk till receptet!

GODMORGON! Kan inte du lova mig, att du någongång i livet bakar detta fantastiska långpannebröd gjort på havregrynsgröt? NÅGONGÅNG?! Jag lovar att du inte kommer bli besviken, tvärtom....du kommer vara glad för det här receptet! Jag har "modifierat" receptet ytterligare för att verklig

GODMORGON! Kan inte du lova mig, att du någongång i livet bakar detta fantastiska långpannebröd gjort på havregrynsgröt? NÅGONGÅNG?! Jag lovar att du inte kommer bli besviken, tvärtom....du kommer vara glad för det här receptet! Jag har "modifierat" receptet ytterligare för att verklig

Ghakkun - samiskt tunnbröd (Gáhkku, AKA  glödkaka or rieska, is a soft sami flatbread)

Ghakkun - samiskt tunnbröd (Gáhkku, AKA glödkaka or rieska, is a soft sami flatbread)

Berberibröd är en storsäljare i de bagerier som erbjuder detta fantastiska bröd. En härligt bröd med en frasig skorpa och mjukt inkråm.

Berberibröd är en storsäljare i de bagerier som erbjuder detta fantastiska bröd. En härligt bröd med en frasig skorpa och mjukt inkråm.

Om du inte har en stenugn hemma, men ändå vill ha bröd med sån där fantastisk skorpa, så går det faktiskt att fixa! Äger du en gjutjärns- eller emaljgryta så fungerar det utmärkt som substitut för den betydligt klumpigare och dyrare stenugnen.

Bröd i gjutjärnsgryta

Om du inte har en stenugn hemma, men ändå vill ha bröd med sån där fantastisk skorpa, så går det faktiskt att fixa! Äger du en gjutjärns- eller emaljgryta så fungerar det utmärkt som substitut för den betydligt klumpigare och dyrare stenugnen.

4. Sätt in brödet mitt i ugnen i en kall ugn, sätt temperaturen på 200 grader. Bröden jäser under tiden ugnsvärmen ökar. Låt bröden stå i ugnen i ca 50 min. Låt det svalna på ett galler.

4. Sätt in brödet mitt i ugnen i en kall ugn, sätt temperaturen på 200 grader. Bröden jäser under tiden ugnsvärmen ökar. Låt bröden stå i ugnen i ca 50 min. Låt det svalna på ett galler.

Italienskt lantbröd - Italienskt lantbröd (2 stora limpor) 1 liter ljummet vatten 1 paket jäst ½ dl olivolja 1 kg vetemjöl 0,4 kg rågsikt 1 msk salt

Italienskt lantbröd - Italienskt lantbröd (2 stora limpor) 1 liter ljummet vatten 1 paket jäst ½ dl olivolja 1 kg vetemjöl 0,4 kg rågsikt 1 msk salt

Pinterest
Search