Johanna Fransson-Helén

Johanna Fransson-Helén

36
Followers
72
Following
Johanna Fransson-Helén
More ideas from Johanna
Jag har aldrig fått en sån fin deg och så luftiga kanelbullar som med detta recept! Jag tänkte att det var dags att fylla frysen med bullar inför hösten och Kanelbullens dag (som är den 4 oktober, lätt för mig att komma ihåg eftersom det är exakt en månad efter Zacks födelsedag). Dessa bullar blev […]

Jag har aldrig fått en sån fin deg och så luftiga kanelbullar som med detta recept! Jag tänkte att det var dags att fylla frysen med bullar inför hösten och Kanelbullens dag (som är den 4 oktober, lätt för mig att komma ihåg eftersom det är exakt en månad efter Zacks födelsedag). Dessa bullar blev […]

Det är lättare än du tror att göra egen halloumi. Så här gör familjen Mandelmann på gården Djupadal på Österlen i Skåne. Så gott!

Det är lättare än du tror att göra egen halloumi. Så här gör familjen Mandelmann på gården Djupadal på Österlen i Skåne. Så gott!

Låt inte myggen förstöra din semester! | Reseskafferiet

Låt inte myggen förstöra din semester! | Reseskafferiet

Happy First Day of Spring! Yes, today is officially the first day of Spring! We’re more than ready for the beautiful weather and blooming flowers that Spring brings! With thoughts of Spring p…

Perfect bite sized desserts for any special occasion or Easter brunch this weekend. With a buttery, flaky flower crust and sweet, tart creamy filling, this dessert will have all of your guests wanting more.

15 Plants that Grow Without Sunlight | Bless My Weeds #houseplantslowlight #indoorvegetablegardeninglights

15 Plants that Grow Without Sunlight | Bless My Weeds #houseplantslowlight #indoorvegetablegardeninglights

Detta är en av de absolut godaste efterrätter jag vet. Oh my… denna cheesecake är verkligen to die for! Fyllningen är krämig och himmelskt god. Det bästa är att du kan förbereda din cheesecake upp till 3-4 dagar innan servering och den räcker till många. Toppa den gärna med färska bär vid servering och njut! Ca 14-16 bitar Kakbotten: 300 g digestivekex 150 g smör Fyllning: 800 g färskost (tex philadelphiaost) 5 st ägg 3 dl socker (du kan minska mängden socker till 2,5 dl för mindre sötma) 2…

Detta är en av de absolut godaste efterrätter jag vet. Oh my… denna cheesecake är verkligen to die for! Fyllningen är krämig och himmelskt god. Det bästa är att du kan förbereda din cheesecake upp till 3-4 dagar innan servering och den räcker till många. Toppa den gärna med färska bär vid servering och njut! Ca 14-16 bitar Kakbotten: 300 g digestivekex 150 g smör Fyllning: 800 g färskost (tex philadelphiaost) 5 st ägg 3 dl socker (du kan minska mängden socker till 2,5 dl för mindre sötma) 2…

De absolut b ä s t a frallorna jag någonsin bakat! Antagligen de e n k l a s t e också! Gröten i degen gör frallorna sååå sju...

De absolut b ä s t a frallorna jag någonsin bakat! Antagligen de e n k l a s t e också! Gröten i degen gör frallorna sååå sju...