Light and tender focaccia bread, soaked with butter, garlic, cheese and herbs. Perfect for sopping up rich marinara or the last of your soup.

Garlic Cheese Focaccia Bread

I haven't made focaccia bread in forever! Light and tender focaccia bread, soaked with butter, garlic, cheese and herbs. Perfect for sopping up rich marinara or the last of your soup.

Snabba frallor20 st75 g jäst (1,5 pkt)50 g smör5 dl vatten1/2 msk salt1 msk socker12 dl vetemjöl special ( jag tog vanligt vetemjöl)Smula jästen i en degbunke. Smält smöret, häll i vattnet och värm tills det är 37 grader. Häll degvätskan över jästen och rör om tills den har lösts upp. Häll i socker och salt. Arbeta in mjölet, lite i taget, tills det blir en smidig deg. Knåda degen för hand i 5 minuter.Dela degen i 20 bitar. Rulla till bullar och lägg på bakpappersklädd plåt. Låt jäsa under…

Snabba frallor20 st75 g jäst (1,5 pkt)50 g smör5 dl vatten1/2 msk salt1 msk socker12 dl vetemjöl special ( jag tog vanligt vetemjöl)Smula jästen i en degbunke. Smält smöret, häll i vattnet och värm tills det är 37 grader. Häll degvätskan över jästen och rör om tills den har lösts upp. Häll i socker och salt. Arbeta in mjölet, lite i taget, tills det blir en smidig deg. Knåda degen för hand i 5 minuter.Dela degen i 20 bitar. Rulla till bullar och lägg på bakpappersklädd plåt. Låt jäsa under…

Wow, ytterligare ett favoritrecept att lägga till samlingen. Det här kan vara det godaste brödet jag bakat. Brödet baseras på en gröt och...

Wow, ytterligare ett favoritrecept att lägga till samlingen. Det här kan vara det godaste brödet jag bakat. Brödet baseras på en gröt och...

Brukar du äta Lingongrova? Det här brödet är mycket godare!

Brukar du äta Lingongrova? Det här brödet är mycket godare!

Brukar du äta Lingongrova? Det här brödet är mycket godare!

Brukar du äta Lingongrova? Det här brödet är mycket godare!

Brukar du äta Lingongrova? Det här brödet är mycket godare!

Brukar du äta Lingongrova? Det här brödet är mycket godare!


More ideas
Pinterest
Search