Hanna Johansson

Hanna Johansson

Hanna Johansson
More ideas from Hanna
paj med pepparkaksbotten och fylld med saffranskola, saffranskolapaj

paj med pepparkaksbotten och fylld med saffranskola, saffranskolapaj

Något som blev otroligt omtyckt av er läsare förra året var detta ljuvliga recept jag delade med mig av. Det är en glassbakelse med smak av vit choklad & hallon

Något som blev otroligt omtyckt av er läsare förra året var detta ljuvliga recept jag delade med mig av. Det är en glassbakelse med smak av vit choklad & hallon

Gör såhär: 1. Vispa grädden fluffig. Blanda ner kesella och florsocker och sist den smälta chokladen / 2. Smula sönder de frysta hallonen och strö över lite florsocker. Rör ner dem i smeten / 3. Sätt ihop pepparkakorna två och två med en stor klick glasskräm emellan. Jämna till kanterna med en sked eller kniv. Frys in bakelserna i några timmar och ta fram dem precis före servering.

Gör såhär: 1. Vispa grädden fluffig. Blanda ner kesella och florsocker och sist den smälta chokladen / 2. Smula sönder de frysta hallonen och strö över lite florsocker. Rör ner dem i smeten / 3. Sätt ihop pepparkakorna två och två med en stor klick glasskräm emellan. Jämna till kanterna med en sked eller kniv. Frys in bakelserna i några timmar och ta fram dem precis före servering.