Morotstekakor - Lindas Bakskola & Matskola
Saftiga frallor med nyttiga och goda morötter i degen.
Bästa Pizzadegen - Zeinas Kitchen
Detta är ett recept som ger dig den godaste pizzan någonsin!
Toscakakor - DIY Sweden
Toscakakor En burk med småkakor är alltid bra att ha hemma! Himla gott till en kopp kaffe…och så farligt onyttigt är det väl inte...
Trekanter i långpanna
Saftigt bröd i långpanna. Perfekt att baka till många eller att bunkra upp i frysen!
Hembakta Maryland Cookies - Lindas Bakskola & Matskola
Spröda, choklad- och hasselnötsfyllda barndomsfavoriter.
Nattjästa dinkelfrallor | Ylvas Bakverkstad
Jättegoda frallor bakade på siktat dinkelmjöl. Ingen knådning behövs!
Äppelkaka i långpanna
Äppelkaka i långpanna kan vara det bästa du kan baka i höst. Du får användning för många äpplen samtidigt som du kan bjuda in hela grannskapet på äppelkaka. Underbart! Äppelkaka i långpanna, 20 bitar: Ingredienser: 200 g smör 3 ägg 3 dl strösocker 2 msk vaniljsocker 4 dl vetemjöl 4 dl filmjölk 2 tsk bakpulver 2 […]
Italienskt lantbröd - Zeinas Kitchen
Ett väldigt gott och lättbakat Italienskt lantbröd som får sin speciella smak av durumvete. Blir ett mjukt inkråm med tuggmotstånd och en härlig skorpa på brödet.
Nattjäst bröd med rågflingor - Victorias provkök
Nattjäst bröd med rågflingor, ett enkelt och fantastiskt gott bröd med rågflingor. Du gör enkelt degen på kvällen och brödet på morgonen.
Snabb morgonlimpa - Lindas Bakskola & Matskola
Saftig limpa med ett knaprigt skal som jäser direkt i ugnen!
Bröd i gjutjärnsgryta!
God morgon! Ni vet att jag älskar bröd! Bra råvaror, surdeg, lång jästid och så avsluta med att grädda brödet i en gjutjärnsgryta! Det är kärlek. När man gräddar brödet i grytan på det här sättet med lock på så behålls saftigheten mycket längre och när man öppnar locket när tiden är inne så är de
Hastbullar med vaniljkräm - Lindas Bakskola & Matskola
Hastbullar med vaniljkräm. Ljuvliga vaniljkrämbullar med bakpulver som inte behöver jäsa. Hastbullar är klassiska bullar som ofta bakas med en kanelfyllning
Det godaste, ta mig tusan!
Det här är mitt bästa bröd, tänkte jag när jag smakade den första skivan. Sen tänkte jag; det här är inte mitt bästa bröd, det här är det ...
Toscakakor - DIY Sweden
Toscakakor En burk med småkakor är alltid bra att ha hemma! Himla gott till en kopp kaffe…och så farligt onyttigt är det väl inte...
Mitt recept på en luftigare variant av Upplandskubb. - Frallans Matblogg
Facebook Twitter LinkedIn Like 61 Kubbar kubbar kuuubbar. Det här är så långt ifrån torra kubbar man kan komma iof. Upplandskubb finns det ju en uppsjö av recept på och tillagas enligt traditionen i en mjölkkanna med lock i vattenbad under flera timmar så det är väl egentligen fel att kalla detta för upplandskubb, men […]
Havrebröd
Varje fredag har vi fredagsfika på jobbet. Vi är ca 40 personer som delar fikarum och en gång per år har man ansvar att se till att det finn...