Att bjuda på hemgjord chokladtryffel brukar imponera: ”Oj, tryffel? Är inte det jättesvårt att göra?” Då gäller det att hålla masken. Att detta hallongodis, som smälter i munnen och lämnar en ljuvlig sötsyrlig smak efter sig, rörs ihop på femton minuter behöver ju ingen få

Att bjuda på hemgjord chokladtryffel brukar imponera: ”Oj, tryffel? Är inte det jättesvårt att göra?” Då gäller det att hålla masken. Att detta hallongodis, som smälter i munnen och lämnar en ljuvlig sötsyrlig smak efter sig, rörs ihop på femton minuter behöver ju ingen få

Saffran och vit choklad i sagolik förening. Extra lyxigt goda blir de toppade med pinjenötter och pudrade med florsocker – likt vinterns första nysnö.

Saffran och vit choklad i sagolik förening. Extra lyxigt goda blir de toppade med pinjenötter och pudrade med florsocker – likt vinterns första nysnö.

Pinterest
Search