Nu behöver du inte fundera vad du skall bjuda på runt jul längre. Jag bjuder på en gammal favorit. Den här kan du både förbereda och några dagar innan och smakar helt fantastiskt.   200 g pepparkakor

Frusen cheesecake på kola & pepparkaksbotten (Fikastunder)

Nu behöver du inte fundera vad du skall bjuda på runt jul längre. Jag bjuder på en gammal favorit. Den här kan du både förbereda och några dagar innan och smakar helt fantastiskt. 200 g pepparkakor

Åh så gott! En varm kaffedrink med Baileys, apelsinlikör och grädde, toppad med riven choklad med apelsinkrokant. Sitter fint efter middagen när det får v

A warm coffee drink with Baileys, orange liqueur and cream.

Herregud vilken glass! Den här glassen är den godaste jag har gjort! Konsistensen är så len o den påminner om mjukglass. Dessutom är den superenkel att göra! Du vispar upp grädde sen i med kolakrämen. Jag klickade ut lite kolakräm så man får lite smågömmor! Ni måste bara testa! KOLAGLASS 5 dl vispgrädde 1 burk [...]

Herregud vilken glass! Den här glassen är den godaste jag har gjort! Konsistensen är så len o den påminner om mjukglass. Dessutom är den superenkel att göra! Du vispar upp grädde sen i med kolakrämen. Jag klickade ut lite kolakräm så man får lite smågömmor! Ni måste bara testa! KOLAGLASS 5 dl vispgrädde 1 burk [...]

Nu behöver du inte fundera vad du skall bjuda på runt jul längre. Jag bjuder på en gammal favorit. Den här kan du både förbereda och några dagar innan och smakar helt fantastiskt. 200 g pepparkakor

Frusen cheesecake på kola & pepparkaksbotten (Fikastunder)

Nu behöver du inte fundera vad du skall bjuda på runt jul längre. Jag bjuder på en gammal favorit. Den här kan du både förbereda och några dagar innan och smakar helt fantastiskt. 200 g pepparkakor

Det här kakan blir en favorit. Jag lovar! Vi kallar den pajkaka. Genialiskt enkelt och vansinnigt gott. Först ett lager pajdeg. Sen en sötsyrlig fyllning. Se

Det här kakan blir en favorit. Jag lovar! Vi kallar den pajkaka. Genialiskt enkelt och vansinnigt gott. Först ett lager pajdeg. Sen en sötsyrlig fyllning. Se

Detta är en av de absolut godaste efterrätter jag vet. Oh my… denna cheesecake är verkligen to die for! Fyllningen är krämig och himmelskt god. Det bästa är att du kan förbereda din cheesecake upp till 3-4 dagar innan servering och den räcker till många. Toppa den gärna med färska bär vid servering och njut! Ca 14-16 bitar Kakbotten: 300 g digestivekex 150 g smör Fyllning: 800 g philadelphiaost 5 st ägg 3 dl socker (du kan minska mängden socker till 2,5 dl för mindre sötma) 2 tsk…

Detta är en av de absolut godaste efterrätter jag vet. Oh my… denna cheesecake är verkligen to die for! Fyllningen är krämig och himmelskt god. Det bästa är att du kan förbereda din cheesecake upp till 3-4 dagar innan servering och den räcker till många. Toppa den gärna med färska bär vid servering och njut! Ca 14-16 bitar Kakbotten: 300 g digestivekex 150 g smör Fyllning: 800 g philadelphiaost 5 st ägg 3 dl socker (du kan minska mängden socker till 2,5 dl för mindre sötma) 2 tsk…

Här kommer en farligt GOD tårta. Kanske något att bjussa på till påsk? Du behöver 2 tårtbottnar, baka gärna ett par dagar innan och frys in. Så blir den lättare att dela. Ungefär 3/4 går åt till själva fyllningen av tårtan, 1/4 räcker till spacklingen. 1 Chokladtårtbotten cirka 25- 26 … Läs mer

Här kommer en farligt GOD tårta. Kanske något att bjussa på till påsk? Du behöver 2 tårtbottnar, baka gärna ett par dagar innan och frys in. Så blir den lättare att dela. Ungefär 3/4 går åt till själva fyllningen av tårtan, 1/4 räcker till spacklingen. 1 Chokladtårtbotten cirka 25- 26 … Läs mer

Pinterest
Search