Vineta Juhnevica

Vineta Juhnevica

Vineta Juhnevica
More ideas from Vineta
En favorit♥ Du behöver4 portioner1/2 honungsmelonBladpersilja4 skivor parmaskinkaZeta balsamicoGör såhärSkär melonen i mindre bitar.Trä melon, bladpersilja och parmaskinka på tandpetare.Ringla…

En favorit♥ Du behöver4 portioner1/2 honungsmelonBladpersilja4 skivor parmaskinkaZeta balsamicoGör såhärSkär melonen i mindre bitar.Trä melon, bladpersilja och parmaskinka på tandpetare.Ringla…

Hej hej på er! Äntligen är juldagarna över! Ja äntligen säger jag faktiskt, och det betyder inte att jag inte njutit och haft det skönt i jul utan just det, allt har sin tid och nu ser jag fram emot lite aktiva dagar och runt hörnet väntar ju ett nytt sprillans ÅR! 2016! Jag är […]

Hej hej på er! Äntligen är juldagarna över! Ja äntligen säger jag faktiskt, och det betyder inte att jag inte njutit och haft det skönt i jul utan just det, allt har sin tid och nu ser jag fram emot lite aktiva dagar och runt hörnet väntar ju ett nytt sprillans ÅR! 2016! Jag är […]

En favorit♥ Du behöver4 portioner1/2 honungsmelonBladpersilja4 skivor parmaskinkaZeta balsamicoGör såhärSkär melonen i mindre bitar.Trä melon, bladpersilja och parmaskinka på tandpetare.Ringla…

En favorit♥ Du behöver4 portioner1/2 honungsmelonBladpersilja4 skivor parmaskinkaZeta balsamicoGör såhärSkär melonen i mindre bitar.Trä melon, bladpersilja och parmaskinka på tandpetare.Ringla…

El paté es una elaboración, en forma de pasta untable, que generalmente se prepara a partir de carne picada o hígado, a la que se suelen añadir verduras, hierbas, especias y vino. Un tipo de producto que no debemos confundir con el foie gras, un hígado graso de ganso cebado, cocido y cortado.

El paté es una elaboración, en forma de pasta untable, que generalmente se prepara a partir de carne picada o hígado, a la que se suelen añadir verduras, hierbas, especias y vino. Un tipo de producto que no debemos confundir con el foie gras, un hígado graso de ganso cebado, cocido y cortado.