Världens godaste kladdkaka | Bakverk och Fikastunder | Bloglovin'

Världens godaste kladdkaka (Fikastunder)

Risgrynsgröt är grunden för denna lätta och goda saffranskaka. Efter ett stort risgrynsgrötkok blir det toppen att göra denna gotländska favoriträtt.

Risgrynsgröt är grunden för denna lätta och goda saffranskaka. Efter ett stort risgrynsgrötkok blir det toppen att göra denna gotländska favoriträtt.

Dessa Delicatobollar blir lika krämiga som färdigköpta. Men innehåller bättre ingredienser och är betydligt godare! Perfekt till Chokladbollensdag 11 maj!

Dessa Delicatobollar blir lika krämiga som färdigköpta. Men innehåller bättre ingredienser och är betydligt godare! Perfekt till Chokladbollensdag 11 maj!

Drömgod kolatårta med en kladdkakebotten och ett täcke av den allra ljuvligaste chokladkolakrämen

Drömgod kolatårta med en kladdkakebotten och ett täcke av den allra ljuvligaste chokladkolakrämen

Lyxiga lättgjorda fudge bars med knaprig Diam i smeten och på toppen – fantastiskt gott!

Lyxiga lättgjorda fudge bars med knaprig Diam i smeten och på toppen – fantastiskt gott!

Läcker hallonpajen med smuligt täcke och vaniljsås i fyllningen.

Läcker hallonpaj med smuligt täcke och vaniljsås i fyllningen.

Ljuvlig chokladpaj med en superhärlig kolakräm, täckt med krämig chokladganache! Vilken dröm!!!

Ljuvlig chokladpaj med en superhärlig kolakräm, täckt med krämig chokladganache! Vilken dröm!!!

OH MY OH MY! Helt klart den godaste kladdkaka jag har gjort! Så otroligt god! Kladdkakan är seg inuti och knäckig utanpå. Den lena chokladfudgen uppe på gifter sig med de färska jordgubbarna! . KLADDKAKA (24 cm form) 200 g mjölkfritt smör 5 dl socker 2 msk vaniljsocker 1 dl kakao 4 dl vetemjöl 2 [...]

OH MY OH MY! Helt klart den godaste kladdkaka jag har gjort! Så otroligt god! Kladdkakan är seg inuti och knäckig utanpå. Den lena chokladfudgen uppe på gifter sig med de färska jordgubbarna! . KLADDKAKA (24 cm form) 200 g mjölkfritt smör 5 dl socker 2 msk vaniljsocker 1 dl kakao 4 dl vetemjöl 2 [...]

Pinterest
Search