More ideas from Anna-Lena
Mazarinkaka med kardemumma

Mazarinkaka med kardemumma

Tröttnat på pepparkakor med ädelost till glöggen? Prova då att rosta mjuk pepparkaka och toppa med två sorters ostar, fikon eller aprikosmarmelad och strössla över knapriga pistagenötter. Klart för glöggmys!

Tröttnat på pepparkakor med ädelost till glöggen? Prova då att rosta mjuk pepparkaka och toppa med två sorters ostar, fikon eller aprikosmarmelad och strössla över knapriga pistagenötter. Klart för glöggmys!

Många kakor passar till jul och gyllene saffranssnittar gör det verkligen. Dessa blir så där härligt sega och knäckiga så det är omöjligt att bara ta en. Ingredienser: 100 g rumsvarmt smör 1 dl...

Många kakor passar till jul och gyllene saffranssnittar gör det verkligen. Dessa blir så där härligt sega och knäckiga så det är omöjligt att bara ta en. Ingredienser: 100 g rumsvarmt smör 1 dl...

Frusen cheesecake på kola & pepparkaksbotten | Bakverk och Fikastunder

Frusen cheesecake på kola & pepparkaksbotten | Bakverk och Fikastunder