Eteriska oljor av terapeutisk grad

Young Living älskar denna harmoni mellan natur, sinne, kropp och själ och återskapar den i alla produkter de tillverkar. Young Livings eteriska oljor bär på välgörande egenskaper som du inte hittar någon annanstans och som kan vara en nyckel till ett mer tillfredsställande och balanserat känsloliv.
9 Pins0 Followers
När Peace & Calming® sprids har den en upplyftande och lugnande verkan, löser upp spänningar, är rogivande och skapar en djup, fridfull stämning.  Den kan ha en särskilt lugnande och tröstande effekt på små barn efter en aktiv och stressig dag.

När Peace & Calming® sprids har den en upplyftande och lugnande verkan, löser upp spänningar, är rogivande och skapar en djup, fridfull stämning. Den kan ha en särskilt lugnande och tröstande effekt på små barn efter en aktiv och stressig dag.

Apelsin (Citrus sinensis) har en generös citrusdoft som är upplyftande för sinnet, samtidigt som den har en lugnande verkan. Reglerar oregelbundna och nervösa tarmrörelser, lugnar nervsystemet, piggar upp, stärker immunsystemet, renar och stimulerar blod- och lymfcirkulation.  Apelsin skapar ro och lycka i sinnet, och är rik på den kraftfulla antioxidanten d-limonen.

Apelsin (Citrus sinensis) har en generös citrusdoft som är upplyftande för sinnet, samtidigt som den har en lugnande verkan. Reglerar oregelbundna och nervösa tarmrörelser, lugnar nervsystemet, piggar upp, stärker immunsystemet, renar och stimulerar blod- och lymfcirkulation. Apelsin skapar ro och lycka i sinnet, och är rik på den kraftfulla antioxidanten d-limonen.

Lavendel (Lavandula angustifolia) är den mest mångsidiga av alla eteriska oljor och bör finnas i varje hem. Den passar perfekt när du vill varva ner innan läggdags.  Lavendelns egenskaper är välkända inom hud- och skönhetsvården.

Lavendel (Lavandula angustifolia) är den mest mångsidiga av alla eteriska oljor och bör finnas i varje hem. Den passar perfekt när du vill varva ner innan läggdags. Lavendelns egenskaper är välkända inom hud- och skönhetsvården.

Joy™ är en lyxig exotisk oljeblandning med upplyftande övertoner som skapar en magnetisk energi och skapar lycka i hjärtat. När den bärs som eau de Cologne eller parfym avger Joy™ en fängslande och oemotståndlig doft som inbjuder till romantik och samhörighet.

Joy™ är en lyxig exotisk oljeblandning med upplyftande övertoner som skapar en magnetisk energi och skapar lycka i hjärtat. När den bärs som eau de Cologne eller parfym avger Joy™ en fängslande och oemotståndlig doft som inbjuder till romantik och samhörighet.

Myrra (Commipihora myrrha) eterisk olja har en rik, rökig, balsamliknande arom som är renande, återuppbyggande, vitaliserande och upplyftande.  Den används med fördel vid meditation och har en av de högsta seskviterpen halter som har uppmätts.

Myrra (Commipihora myrrha) eterisk olja har en rik, rökig, balsamliknande arom som är renande, återuppbyggande, vitaliserande och upplyftande. Den används med fördel vid meditation och har en av de högsta seskviterpen halter som har uppmätts.

Tea Tree (Melaleuca Alternifolia) eterisk olja fungerar mycket bra som desinfektionsmedel, stimulerar immunförsvaret och är gynnsam för huden.   Tea Tree är en mycket ansedd växt, tack vare dess mångsidiga egenskaper.

Tea Tree (Melaleuca Alternifolia) eterisk olja fungerar mycket bra som desinfektionsmedel, stimulerar immunförsvaret och är gynnsam för huden. Tea Tree är en mycket ansedd växt, tack vare dess mångsidiga egenskaper.

Frankincense (Boswellia carterii) har en söt, varm, jordnära, balsamliknande arom med en stimulerande och upplyftande inverkan på sinnet som anses kunna öka känslan av andlighet och inre styrka.  Egyptierna använde den i föryngrande ansiktsmasker.

Frankincense (Boswellia carterii) har en söt, varm, jordnära, balsamliknande arom med en stimulerande och upplyftande inverkan på sinnet som anses kunna öka känslan av andlighet och inre styrka. Egyptierna använde den i föryngrande ansiktsmasker.

Geranium (Pelargonium graveolens) har en underbar upplyftande, lugnande, blommig doft. Den är utmärkt för huden och dess aromatiska inflytande som bidrar till frigörandet av negativa minnen. Används traditionellt för att förbättra blodcirkulationen och nervsystemet.   Dess styrka ligger främst i positiva effekter på hudvävnaden.

Geranium (Pelargonium graveolens) har en underbar upplyftande, lugnande, blommig doft. Den är utmärkt för huden och dess aromatiska inflytande som bidrar till frigörandet av negativa minnen. Används traditionellt för att förbättra blodcirkulationen och nervsystemet. Dess styrka ligger främst i positiva effekter på hudvävnaden.

Myrtle (Myrtus communis) är en växt från Medelhavsområdet. Den har även lindrande egenskaper som hjälper till att ge huden ett vackrare och hälsosammare utseende.

Myrtle (Myrtus communis) är en växt från Medelhavsområdet. Den har även lindrande egenskaper som hjälper till att ge huden ett vackrare och hälsosammare utseende.

Pinterest
Search