Lena Jungholm
More ideas from Lena
Här kommer ett recept på otroligt goda vårrullar. SÅ GODA! Fyll dem med köttfärs eller qournfärs, de blir lika goda. Gör en stor sats och frys in de som inte äts upp. Praktiskt att ha frysen laddad med dem.

Här kommer ett recept på otroligt goda vårrullar. SÅ GODA! Fyll dem med köttfärs eller qournfärs, de blir lika goda. Gör en stor sats och frys in de som inte äts upp. Praktiskt att ha frysen laddad med dem.

Enkla chokladmuffins som man snabbt svänger ihop och som inte kräver mycket av ens tid är ett toppen alternativ att ha till hands ibland. Sen att dem blir stora och saftiga är bara ett plus i kanten…

Enkla chokladmuffins som man snabbt svänger ihop och som inte kräver mycket av ens tid är ett toppen alternativ att ha till hands ibland. Sen att dem blir stora och saftiga är bara ett plus i kanten…

Idag bakar jag långpannebröd, och känner mig ytterst huslig. Bortsett från fusksurdegsbröd som man bara rör ihop, nattjäser och slabbar ut på en plåt, är det här det allra smidigaste brödet. Man be…

Idag bakar jag långpannebröd, och känner mig ytterst huslig. Bortsett från fusksurdegsbröd som man bara rör ihop, nattjäser och slabbar ut på en plåt, är det här det allra smidigaste brödet. Man be…

TIRAMISÙPAJ

All the flavors of the traditional Italian dessert, tiramisu, in one amazing pie—lady fingers, cream cheese, coffee and chocolate! 👉 See Full Recipe - “TIRAMIS.

Det här gjutjärnsbrödet är ett riktigt proffsbröd! Enda kruxet är att du behöver en gjutjärnspanna. Färsk rågsurdeg finns att köpa på burk i butik. Spana i kyldisken. Valnötterna ger brödet extra god smak och skönt tugg.

Det här gjutjärnsbrödet är ett riktigt proffsbröd! Enda kruxet är att du behöver en gjutjärnspanna. Färsk rågsurdeg finns att köpa på burk i butik. Spana i kyldisken. Valnötterna ger brödet extra god smak och skönt tugg.

Soppa som ska få fart på förbränningen.

Soppa som ska få fart på förbränningen.

Första gången jag kom i kontakt med kondenserad mjölk var när jag som 10-åring besökte min mormor och morfar i Tyskland. Där åt vi det på smörgåsen som ett smörgåspålägg! Låter lustigt, jag vet, men…

Första gången jag kom i kontakt med kondenserad mjölk var när jag som 10-åring besökte min mormor och morfar i Tyskland. Där åt vi det på smörgåsen som ett smörgåspålägg! Låter lustigt, jag vet, men…

Smarrig kolasås till glass, bakverk eller (om ingen ser på) att nalla direkt ur burken. Tack, Lotta på Bakning i fokus för att du stillar vårt sötsug!

Smarrig kolasås till glass, bakverk eller (om ingen ser på) att nalla direkt ur burken. Tack, Lotta på Bakning i fokus för att du stillar vårt sötsug!

4

Kitchens, Breads, Bra Tips, Swedish Recipes, Pizzas, Nom Nom, Lunch, Appetisers, Frogs, God, Bra Hacks, Eat Lunch, Kitchen, Kitchen Cabinets, Home Kitchens, Cucina, Sandwich Loaf, Kitchen Interior, Bread

En av de godaste och mest lättbakade kakor som du kan göra i långpanna. Så saftig och god! Perfekt om man ska bjuda många på god fika. Ca 24 stora bitar eller 30 mindre Kakan: 6 st ägg 4 dl strösocker 2 msk vaniljsocker 5 tsk bakpulver 3 dl vatten eller mjölk (jag använder mjölk) 6 dl vetemjöl Glasyren: 200 gram smör 8 dl florsocker 2 tsk vaniljsocker 1 tsk pressad citron 2 äggulor Garnering: Ca 1,5 dl riven kokos Gör såhär: Värm ugnen till 175°. Klä en långpanna, ca 30×40 cm, med…

En av de godaste och mest lättbakade kakor som du kan göra i långpanna. Så saftig och god! Perfekt om man ska bjuda många på god fika. Ca 24 stora bitar eller 30 mindre Kakan: 6 st ägg 4 dl strösocker 2 msk vaniljsocker 5 tsk bakpulver 3 dl vatten eller mjölk (jag använder mjölk) 6 dl vetemjöl Glasyren: 200 gram smör 8 dl florsocker 2 tsk vaniljsocker 1 tsk pressad citron 2 äggulor Garnering: Ca 1,5 dl riven kokos Gör såhär: Värm ugnen till 175°. Klä en långpanna, ca 30×40 cm, med…