Jytte Schöön

Jytte Schöön

8 followers
·
22 followers
Jytte Schöön
More ideas from Jytte
bearded dragon toys

Bearded dragons can get bored and depressed easily. Here are the 10 best bearded dragon toys and activities to prevent that.

Ystad soffbord är ett stilrent soffbord med retro inslag samt goda förvaringsmöjligheter tack vare det ribbade hyllplanet.  Bordet kommer i flera färger och storlekar.

Ystad soffbord är ett stilrent soffbord med retro inslag samt goda förvaringsmöjligheter tack vare det ribbade hyllplanet. Bordet kommer i flera färger och storlekar.

Ett super trendigt soffbord som för oss tillbaka till 50-talet. Ett nätt och luftigt bord som kommer i ett flertal olika färger för att kunna passa till just ditt hem!  Finns i färgerna:  Ek, rökt ek/svart, svartbetsad ek och vitlack.

Ett super trendigt soffbord som för oss tillbaka till 50-talet. Ett nätt och luftigt bord som kommer i ett flertal olika färger för att kunna passa till just ditt hem! Finns i färgerna: Ek, rökt ek/svart, svartbetsad ek och vitlack.

Marathon är en serie med bord som finns i flera färger och storlekar. Borden har en massiv toppskiva och en hylla för förvaring undertill.   Tillverkas i massivt trä och benen är förborrade för möjlighet att sätta på hjul.  Tillverkas i massivt trä och finns i olika färger.  Finns i färgerna:  Björk, ek, vitlack och vitpigmenterad ek.

Marathon är en serie med bord som finns i flera färger och storlekar. Borden har en massiv toppskiva och en hylla för förvaring undertill. Tillverkas i massivt trä och benen är förborrade för möjlighet att sätta på hjul. Tillverkas i massivt trä och finns i olika färger. Finns i färgerna: Björk, ek, vitlack och vitpigmenterad ek.