Christmas Sangria – Cake 'n Knife

Christmas Sangria

Christmas Sangria 2 bottles Pinot Grigio or Chardonnay (I used Soverain cup sparkling apple cup cup cranberries, cup cranberries, Granny Smith apple, rosemary sprigs

Candy Cane Fudge | "This is the best peppermint fudge recipe I have tried. It is definitely rich, I cut mine into 1 inch squares. I opted to leave out the food coloring, it is beautiful with just the crushed candy canes on top."

Candy Cane Fudge - This is a simple, festive and tasty peppermint fudge. A platter was brought to a cookie trade and was gone quickly!

Tihi… Måste nästan varna er nu för världens godaste citronkola! Och jag är löjligt förtjust i alla efterrätter / godisar som smakar citron. Så när jag fick tipset om denna citronkola kunde jag ju knappt vänta färdigt på att den skulle kallna för att kunna provsmaka resultat. Detta var den godaste … Läs mer

Tihi… Måste nästan varna er nu för världens godaste citronkola! Och jag är löjligt förtjust i alla efterrätter / godisar som smakar citron. Så när jag fick tipset om denna citronkola kunde jag ju knappt vänta färdigt på att den skulle kallna för att kunna provsmaka resultat. Detta var den godaste … Läs mer

Alltså den här desserten!! Helt galet god! Alla som har smakat på den, har sagt att den är grym =) Såå enkelt att göra och tar inte mer än 15 minuter om man skippar mandelflarn och kör...

Mascarponedröm med amarettomarinerade jordgubbar och rostade mandelspån!

Så gör du egen supergod halloumi – lättare än du tror

Så gör du egen supergod halloumi – lättare än du tror

Anna som var värdinna på badtunnefesten hade önskat laxrullar som tilltugg. Det här året blev det med avokadofyllning. Sushibegäret blev stillat för en stund. Laxrullar med pepparrotsost och avokado

Laxrullar med pepparrotsost och avokado (Smaskelismaskens)

Anna som var värdinna på badtunnefesten hade önskat laxrullar som tilltugg. Det här året blev det med avokadofyllning. Sushibegäret blev stillat för en stund. Laxrullar med pepparrotsost och avokado

Fräscha smaker i ett glas och otroligt lyxigt som förrätt på nyår är denna skaldjurscocktail med asiatisk touch. Ponzu är en japansk syrlig sås, här gör vi den på apelsin, lime och citron och ringlar över laxen och pilgrimsmusslorna strax före servering.

Fräscha smaker i ett glas och otroligt lyxigt som förrätt på nyår är denna skaldjurscocktail med asiatisk touch. Ponzu är en japansk syrlig sås, här gör vi den på apelsin, lime och citron och ringlar över laxen och pilgrimsmusslorna strax före servering.

Tomtefudge har blivit en klassiker på julgodisbordet och inte konstigt det! För hur kul är det inte med en fudge som smakar skumtomtar? Mitt recept på denna sofistikerade sötsak har av någon anledning trillat bort i bloggflytten och så kan vi ju inte ha det! Här är den därför igen – julens sockrigas

Tomtefudge har blivit en klassiker på julgodisbordet och inte konstigt det! För hur kul är det inte med en fudge som smakar skumtomtar? Mitt recept på denna sofistikerade sötsak har av någon anledning trillat bort i bloggflytten och så kan vi ju inte ha det! Här är den därför igen – julens sockrigas

Superenkel julgodis: Saffransfudge med vit choklad och pistagenötter

My Shabby chic house: Saffransfudge med vit choklad och pistagenötter

Pinterest
Search