Då var det torsdag och det innebär torsdagsbaket! Och i dag är det Kristihimmelsfärd och en röd dag så då kan det passa med ett härligt bjudbak i fall några gäster trillar förbi. Här kommer en...

Rabarberpaj med extra allt

Då var det torsdag och det innebär torsdagsbaket! Och i dag är det Kristihimmelsfärd och en röd dag så då kan det passa med ett härligt bjudbak i fall några gäster trillar förbi. Här kommer en...

Av: Europapress Foto: Maja Smend

Slow-cooked chianti beef stew is bursting with flavour and with a generous portion of tender and succulent meat, this stew can feed up to 10 people. If you're cooking for less than you can seperate into portions and freeze for another time.

En god middag på 30 minuter längre behöver det inte ta för att äta riktigt gott.

En god middag på 30 minuter längre behöver det inte ta för att äta riktigt gott.

En god middag på 30 minuter längre behöver det inte ta för att äta riktigt gott.

En god middag på 30 minuter längre behöver det inte ta för att äta riktigt gott.

Lövbiff gillar jag. Det är svårt att misslyckas med, det går snabbt att laga (om man vill - om man vill ha långkok så funkar det med :)), de...

Lövbiff gillar jag. Det är svårt att misslyckas med, det går snabbt att laga (om man vill - om man vill ha långkok så funkar det med :)), de...

Här kommer ett recept vi använder rätt ofta men som jag inte tror jag bloggat om! En enkel och god pastasås med Kyckling! Det här behöver du: 3 kycklingfileér 1 röd paprika 2 pressade klyftor vitlök ½ kruka persilja 2 dl grädde  1 burk creme fraiche (champinjoner) 2 tsk dijonsenap

Här kommer ett recept vi använder rätt ofta men som jag inte tror jag bloggat om! En enkel och god pastasås med Kyckling! Det här behöver du: 3 kycklingfileér 1 röd paprika 2 pressade klyftor vitlök ½ kruka persilja 2 dl grädde 1 burk creme fraiche (champinjoner) 2 tsk dijonsenap

Pinterest
Search