Godkväll i stugan. . . Roligt att ni är så många som hittat hit till nya bloggen nu. Ni vet att ni kan följa bloggen även via instagram : @jennysmatblogg gör det vetja ♥ Och så närmar sig ju nyårsafton med stormsteg, och jag tänkte att jag kunde passa på … Läs mer

Godkväll i stugan. . . Roligt att ni är så många som hittat hit till nya bloggen nu. Ni vet att ni kan följa bloggen även via instagram : @jennysmatblogg gör det vetja ♥ Och så närmar sig ju nyårsafton med stormsteg, och jag tänkte att jag kunde passa på … Läs mer

En god middag på 30 minuter längre behöver det inte ta för att äta riktigt gott.

En god middag på 30 minuter längre behöver det inte ta för att äta riktigt gott.

Äntligen fredag! Mysigaste dagen på veckan för mig då det innebär sovmorgon och heldag med båda barnen. På kvällen blir det fikamys med den här sötsyrliga citronkladdkakan med vit choklad! Perfekt kladdig och med massor av citronsmak. Precis så som e

Citronkladdkaka

Äntligen fredag! Mysigaste dagen på veckan för mig då det innebär sovmorgon och heldag med båda barnen. På kvällen blir det fikamys med den här sötsyrliga citronkladdkakan med vit choklad! Perfekt kladdig och med massor av citronsmak. Precis så som e

Pastasås med kyckling är så himla gott. Enkelt, gott och går fort att laga. väldigt krämig. Barnen...

Pastasås med kyckling är så himla gott. Enkelt, gott och går fort att laga. väldigt krämig. Barnen...

Lax i krämig sås som sköter sig själv i ugnen. En riktigt god rätt där laxen blir saftig och på köpet får man såsen gjord när allt gottar sig tillsammans i ugnen. Lika god att servera med potatis, ris eller pasta. 6 portioner ugnsbakad lax i krämig sås 800 g laxfilé 5 dl grädde (gärna vispgrädde) 3 dl creme fraiche 1 dl hackad färsk dill 0,5 purjolök 1 citron (justera syra efter smak) 1 fiskbuljong eller salt 1 tsk dijonsenap Salt & peppar Topping (valfritt): 200 g skalade räkor Gör såhär...

Lax i krämig sås som sköter sig själv i ugnen.

Laga ”pulled” högrev i italienskt stil! Det här blir en otroligt mustig och god gryta med allt i ett – dessutom räcker den till många.

Slow-cooked chianti beef stew is bursting with flavour and with a generous portion of tender and succulent meat, this stew can feed up to 10 people. If you're cooking for less than you can seperate into portions and freeze for another time.

Laga ”pulled” högrev i italienskt stil! Det här blir en otroligt mustig och god gryta med allt i ett – dessutom räcker den till många.

Slow-cooked chianti beef stew is bursting with flavour and with a generous portion of tender and succulent meat, this stew can feed up to 10 people. If you're cooking for less than you can seperate into portions and freeze for another time.

Portermarinerad höstgryta med kantareller, foto: Ingvar Eriksson, från kokboken "Taste by Louise".

Portermarinerad höstgryta med kantareller från kokboken "Taste by Louise"

Så här simpelt kan du odla och ha oändligt med ingefära hemma

Så här simpelt kan du odla och ha oändligt med ingefära hemma

Kanelbullesockerkaka5

Kanelbullesockerkaka5

En god och enkel gratäng med mycket smak. Tips: skinkan går att byta ut mot bacon och man kan även kasta i lite extra färska kantareller i såsen.

En god och enkel gratäng med mycket smak. Tips: skinkan går att byta ut mot bacon och man kan även kasta i lite extra färska kantareller i såsen.

Catarina Königs (vinnare av mästerkocken) underbara smörgåstårta med varmrökt lax, ägg och skagenröra. Jag hade inte tid att göra den dagen innan vilket alltid

Smörgåstårta á la Catarina

Catarina Königs (vinnare av mästerkocken) underbara smörgåstårta med varmrökt lax, ägg och skagenröra. Jag hade inte tid att göra den dagen innan vilket alltid

Pinterest
Search