Karin Alvedahl

Karin Alvedahl

0 followers
·
6 followers
Karin Alvedahl
More ideas from Karin
Rabarberkaka med marängtäcke

Rabarberkaka med marängtäcke

VÅR SEKELSKIFTESDRÖM: juni 2014

VÅR SEKELSKIFTESDRÖM: juni 2014

Alltså, detta blev sååååå gott! Lillörda i går och då dricker vi något gott och äter gärna lite extra gott – även i renoveringsmode utan matplats =) (Målaren klar nu förretsen! Sååååååå bra det blev!! Vilket ljus!) Jag hade en påse kokta Vannameiräkor i frysen (ASC) som jag tog fram. Litar du inte på ASC märkningen […]

Alltså, detta blev sååååå gott! Lillörda i går och då dricker vi något gott och äter gärna lite extra gott – även i renoveringsmode utan matplats =) (Målaren klar nu förretsen! Sååååååå bra det blev!! Vilket ljus!) Jag hade en påse kokta Vannameiräkor i frysen (ASC) som jag tog fram. Litar du inte på ASC märkningen […]

KRÄMIG KYCKLINGGRYTA MED ÄPPLE OCH CIDER. En riktig allt-i-ett-succé som du kommer att vilja göra om och om igen!

En riktig allt-i-ett-succé som du kommer att vilja göra om och om igen

In i ugnen .... Wow, detta kan vara bland det godaste jag ätit på länge! Mycket smak av soltorkade tomater, basilika och bacon! Endast ett ...

In i ugnen .... Wow, detta kan vara bland det godaste jag ätit på länge! Mycket smak av soltorkade tomater, basilika och bacon! Endast ett ...

Hej på er alla fina där ute! Tänkte dela med mig av ett utav mina favorit-tilltugg, nämligen dessa. Parmesanchips med citronkräm & löjrom. Perfekta tilltugget till helgen, festen,...

Hej på er alla fina där ute! Tänkte dela med mig av ett utav mina favorit-tilltugg, nämligen dessa. Parmesanchips med citronkräm & löjrom. Perfekta tilltugget till helgen, festen,...

Kallrökt lax med färskost är en klassiker som får en ny dimension med Wasabi & Sesame. Allt kan förberedas dagen innan. Perfekt som förrätt eller snittar när du har många gäster. Receptet kommer från Santa Maria.

Kallrökt lax med färskost är en klassiker som får en ny dimension med Wasabi & Sesame. Allt kan förberedas dagen innan. Perfekt som förrätt eller snittar när du har många gäster. Receptet kommer från Santa Maria.

Fyra sorters snittar - myTaste

Fyra sorters snittar - myTaste

Mycket enkelt och samtidigt raffinerat gott! Melon- och fetaostspett där sött möter salt och den fantastiska smakbrytningen av myntahonung är suverän. Gör många, det är strykande åtgång.

Mycket enkelt och samtidigt raffinerat gott! Melon- och fetaostspett där sött möter salt och den fantastiska smakbrytningen av myntahonung är suverän. Gör många, det är strykande åtgång.

Dubbelmarinerad fläskfilé

Dubbelmarinerad fläskfilé

Den libanesiska salladen Tabolueh är en återkommande semesterfavorit hos oss. Så svalkande och god och jag gör den oftast med pepparmynta istället för vanl

Den libanesiska salladen Tabolueh är en återkommande semesterfavorit hos oss. Så svalkande och god och jag gör den oftast med pepparmynta istället för vanl

Marinerad kyckling med smak av basilika och soltorkad tomat

Marinerad kyckling med smak av basilika och soltorkad tomat

Den här rostade potatissalladen kan vara den bästa någonsin! Först och främst händer det något magiskt med potatis som rostas i ugn. Att sedan blanda detta med senapsfrön, vinäger, majonnäs, knaprig bacon, tomater, rödlök och persilja – ja, det blir succé!

Den här rostade potatissalladen kan vara den bästa någonsin! Först och främst händer det något magiskt med potatis som rostas i ugn. Att sedan blanda detta med senapsfrön, vinäger, majonnäs, knaprig bacon, tomater, rödlök och persilja – ja, det blir succé!