Baba Ganoush - Libanesisk aubergineröra

Baba Ganoush - Libanesisk aubergineröra

Perfekt hummus

Perfekt hummus

Ibland är det kul att variera de gamla vanliga smörgåspåläggen med en god färgglad röra. Hummus är ju en klassiker som alltid funkar, men genom att lägga till grönsaker och kryddor, eller byta ut k…

4 smörgåsröror

Ibland är det kul att variera de gamla vanliga smörgåspåläggen med en god färgglad röra. Hummus är ju en klassiker som alltid funkar, men genom att lägga till grönsaker och kryddor, eller byta ut k…

De här majsplättarna är en ständig favorit och är godast nystekta och frasiga. Glöm bara inte den uppdaterade guacamolen, eh vi menar avokadochimichurrin.

De här majsplättarna är en ständig favorit och är godast nystekta och frasiga. Glöm bara inte den uppdaterade guacamolen, eh vi menar avokadochimichurrin.

Muhammara- Paprikaröra med valnötter

Muhammara- Paprika mix with walnuts

Krämig+linspasta+med+soltorkade+tomater

Krämig+linspasta+med+soltorkade+tomater

Recept på vegansk Mac 'n' cheese med broccoli. Med hemmagjord krämig ostsås på cashewnötter och bjäst. Håll i er nu, den tar max 15 minuter att laga!

Recept på vegansk Mac 'n' cheese med broccoli. Med hemmagjord krämig ostsås på cashewnötter och bjäst. Håll i er nu, den tar max 15 minuter att laga!

Injera är ett surdegstunnbröd som påminner om pannkakor. Det är ett givet tillbehör till grytor i Etiopen och Eritrea. Injera är egentligen inte något du snabbt slänger ihop, smeten ska helst jäsa i några dagar tills det bildas ett surdeg. Man ska även använda en mjölsort som heter “teff” som ger brödet en god smak och sin fina konsistens. Konsistensen på riktig injera är fluffig och svampaktig på något vis. Fantastisk bröd med syrlig smak. Mitt recept är egentligen inte ett “äkta”…

Injera är ett surdegstunnbröd som påminner om pannkakor. Det är ett givet tillbehör till grytor i Etiopen och Eritrea. Injera är egentligen inte något du snabbt slänger ihop, smeten ska helst jäsa i några dagar tills det bildas ett surdeg. Man ska även använda en mjölsort som heter “teff” som ger brödet en god smak och sin fina konsistens. Konsistensen på riktig injera är fluffig och svampaktig på något vis. Fantastisk bröd med syrlig smak. Mitt recept är egentligen inte ett “äkta”…

Det här är den krämigaste mac 'n' cheesen du kan tänka dig...gjord på sötpotatis! Tänk dig den sen toppad med knaprig, lätt rökig kokosbacon!

Det här är den krämigaste mac 'n' cheesen du kan tänka dig...gjord på sötpotatis! Tänk dig den sen toppad med knaprig, lätt rökig kokosbacon!

Enkel vegansk ostsås - "cheddar style"

Enkel vegansk ostsås - "cheddar style"

Middag på under 20 minuter!

Middag på under 20 minuter!

Släng inte spadet från konserverade kikärter! Det går att använda till mycket, inte minst funkar kikärtsspadet utmärkt som ersättare till ägg i majonnäs. Kikärtsmajonnäsen är perfekt för äggallergiker, den som är vegan eller av andra anledningar inte vill äta ägg.

Släng inte spadet från konserverade kikärter! Det går att använda till mycket, inte minst funkar kikärtsspadet utmärkt som ersättare till ägg i majonnäs. Kikärtsmajonnäsen är perfekt för äggallergiker, den som är vegan eller av andra anledningar inte vill äta ägg.

Yoconut vegansk yoghurt som är min nya last

Yoconut vegansk yoghurt som är min nya last

Vegansk pasta med kyckl*ng och dragon

Vegansk pasta med kyckl*ng och dragon

Lord oh lord. Riktigt riktigt god pastasås! När du rostar paprika och vitlök i ugn innan dom mixas så får du fram lite djupare och mustigare smaker. Och bli inte orolig över att det är en hel vitlö…

Lord oh lord. Riktigt riktigt god pastasås! När du rostar paprika och vitlök i ugn innan dom mixas så får du fram lite djupare och mustigare smaker. Och bli inte orolig över att det är en hel vitlö…

Thumbnail

Thumbnail

Pinterest
Search