Karin Moberg
More ideas from Karin
De här läckra minipajerna med grönkål gör du av färdigköpt filodeg som du skär upp i rutor och penslar med smält smör.

De här läckra minipajerna med grönkål gör du av färdigköpt filodeg som du skär upp i rutor och penslar med smält smör.

Treveckorssallad är en klassiker som är en favorit hos stora som små. Underbart god och den blir desto godare ju längre den får stå och gotta sig i kylen. Salladen har lång hållbarhet och ska hålla upp till tre veckor, men den är så god att den brukar gå åt i ett nafs hemma hos oss! Ca 10 portioner 1 kg vitkål 800 g morötter En halv purjolök eller en rödlök 1 röd paprika 1 grön paprika Dressing: 1,5 dl vinäger (tex vit vinäger eller äppelcidervinäger) 0,5 dl socker (du kan minska mängden om…

Treveckorssallad är en klassiker som är en favorit hos stora som små. Underbart god och den blir desto godare ju längre den får stå och gotta sig i kylen. Salladen har lång hållbarhet och ska hålla upp till tre veckor, men den är så god att den brukar gå åt i ett nafs hemma hos oss! Ca 10 portioner 1 kg vitkål 800 g morötter En halv purjolök eller en rödlök 1 röd paprika 1 grön paprika Dressing: 1,5 dl vinäger (tex vit vinäger eller äppelcidervinäger) 0,5 dl socker (du kan minska mängden om…

Fiskarhustruns fisksoppa | En underbar soppa som innehåller både fisk och skaldjur. Koka ihop dina ingredienser, som får fin smak av timjan, före du blandar ner fluffig grädde. Toppa med dill och servera den krämiga soppan med brytbröd.

Fiskarhustruns fisksoppa | En underbar soppa som innehåller både fisk och skaldjur. Koka ihop dina ingredienser, som får fin smak av timjan, före du blandar ner fluffig grädde. Toppa med dill och servera den krämiga soppan med brytbröd.

FÖRVIRRAD!   Då är det söndag idag men eftersom jag har jobbat både lördag och idag så flyter dagarna in i varandra! Det känns lite förvirr...

FÖRVIRRAD! Då är det söndag idag men eftersom jag har jobbat både lördag och idag så flyter dagarna in i varandra! Det känns lite förvirr...

Risgrynsgröt är grunden för denna lätta och goda saffranskaka. Efter ett stort risgrynsgrötkok blir det toppen att göra denna gotländska favoriträtt.

Risgrynsgröt är grunden för denna lätta och goda saffranskaka. Efter ett stort risgrynsgrötkok blir det toppen att göra denna gotländska favoriträtt.

Världens godaste kladdkaka | Bakverk och Fikastunder | Bloglovin'

Världens godaste kladdkaka | Bakverk och Fikastunder | Bloglovin'

En god sallad med julens godaste råvaror - brysselkål, dadlar, mögelost och valnötter!Testa även Lisas Citrussallad med granatäpple och persilja!

En god sallad med julens godaste råvaror - brysselkål, dadlar, mögelost och valnötter!Testa även Lisas Citrussallad med granatäpple och persilja!

Saras delikatesser: Torsk med soltorkade tomater och bacon

Saras delikatesser: Torsk med soltorkade tomater och bacon