Tisningsställ

Collection by Maja K

7 
Pins
Beautiful and simple wooden DIY magazine holder

DIY: Sjukt snygga projekt att snickra i trä | Helena Nord

En av mina största drömmar är att ha en hel snickarbod med verktyg och virke. Såklart behöver du inte en hel maskinpark för att skapa i trä. En skruvdragare, en sticksåg och en fogsvans (vanlig såg) klarar du dig väldigt långt på och kan skapa alla dessa projekt. Annons Ett snyggt och stilrent tidningsställ i trä har Passion […]

DRAKE tidningsställ Decor, Home Diy, Storage, Cabinet, Furniture, Picnic Basket, Home Decor, Rack, Basket

DRAKE tidningsställ

Ett tidningsställ i handvävd rotting av sockerrör, som hjälper dig att hålla ordning på både tidningar och papper. Tidningsstället är en fin detalj att ha jämte soffan eller bredvid sängen. Material: Metall och rotting. Storlek: Höjd 45 cm, bredd 41 cm, djup 25 cm Beskrivning: Ett tidningsställ i rotting av sockerrör. Stomme av pulverlackat järn. Tips/Råd: Ett tidningsställ är bra för att hålla ordning.

Tidningsställ | Mio

Collect Tidningsställ

Tidningsställ i svart smide.

 Free delivery over to most of the UK ✓ Great Selection ✓ Excellent customer service ✓ Find everything for a beautiful home

Magbag Tidningsställ - Maze @ Rum21.se

Magbag från Maze, designad av Malin Lundmark. Snygg magasinsamlare i metall.

Med sin nätta och luftiga design smälter Odd tidningsställ lätt in i rummet. Odd är tillverkad i lackerad metall som ger ett exklusivt uttryck. Tidningsstället är lika fint bredvid soffan som i sovrummet bredvid sängen.

Odd Tidningsställ

Tidningsställ i svartlackerad metall.

Tidningställ, 44x36x23,5 cm, offwhite

Tidningställ, 44x36x23,5 cm - Tidskriftssamlare - Köp online på åhlens.se!

Stilfullt tidningställ med ram av stål och tyg med tryckknappar.

The Curve newspaper stand by the Danish brand AYTM is a sophisticated design made of brass-plated iron. The newspaper stand has a sculptural design that isn't only functional but a true intrerior design as well.

Curva tidningsställ - AYTM → NordicNest.se

Curva tidningsställ från varumärket AYTM är ett sofistikerat ställ tillverkat i pläterat järn. Tidningsstället har en skulptural design som sticker ut och är inte bara är ett funktionellt objekt utan även en spännande inredningsdetalj som med sin unika och nytänkande form fångar din uppmärksamhet! Välj mellan olika färger.