Katarina Andersson

Katarina Andersson

Katarina Andersson
More ideas from Katarina
Det här är en riktig fullpoängare! Lax, Västerbottenost, dill, citron och knapriga solrosfrön i en skön pesto på...Läs mer

Det här är en riktig fullpoängare! Lax, Västerbottenost, dill, citron och knapriga solrosfrön i en skön pesto på...Läs mer

Vetesurdeg

Vetesurdeg

Minns ni den kalla dillsåsen man fick i skolan, ja precis den man dränkte tallriken med. Detta recept blir precis som skolans fisksås, sååååå god!

Minns ni den kalla dillsåsen man fick i skolan, ja precis den man dränkte tallriken med. Detta recept blir precis som skolans fisksås, sååååå god!

Lättbakad filmjölkslimpa – Lindas Bakskola

Lättbakad filmjölkslimpa – Lindas Bakskola

This Walnut Levain Bread is such a pleasure to make, and even more fun to eat. The crust is chewy, and the crumb is soft and airy, and loaded with toasted walnuts.

This Walnut Levain Bread is such a pleasure to make, and even more fun to eat. The crust is chewy, and the crumb is soft and airy, and loaded with toasted walnuts.