Katarina Rosenö

Katarina Rosenö

Katarina Rosenö
More ideas from Katarina
Smaskelismaskens: Smördegssnurror med västerbottensost

Smaskelismaskens: Smördegssnurror med västerbottensost

These gift wrappers aren't messing around.

These gift wrappers aren't messing around.

Följ med i stora glassguiden och lär dig göra mjuk, krämig hemgjord glass. Vi förklarar med steg för steg bilder och du får lära dig alla viktiga tips.

Följ med i stora glassguiden och lär dig göra mjuk, krämig hemgjord glass. Vi förklarar med steg för steg bilder och du får lära dig alla viktiga tips.

Salladen går utmärkt att blanda ihop dagen före. Fetaost, bacon och grillad kyckling ger härlig smak tillsammans med peston

Salladen går utmärkt att blanda ihop dagen före. Fetaost, bacon och grillad kyckling ger härlig smak tillsammans med peston

Till smörkrämen: 100 g smör eller margarin 2 dl florsocker 2 tsk vaniljsocker 1 äggula Till botten: 3 ägg 1,5 dl strösocker 2 dl vetemjöl 0,5 dl mjölk eller vat

Till smörkrämen: 100 g smör eller margarin 2 dl florsocker 2 tsk vaniljsocker 1 äggula Till botten: 3 ägg 1,5 dl strösocker 2 dl vetemjöl 0,5 dl mjölk eller vat

{ Laxcheesecake } 8 port. 200 g kantskuren kavring / 75 g smält smör fyllning: 4 gelatinblad 2 1/2 dl crème fraiche 300 g cream cheese 1/2 finhackad rödlök 3 msk riven färsk pepparrot 3 msk finhackad dill 80 g röd rom 1/2 tsk salt 1/2 krm svartpeppar Garnering: 300–400 g kallrökt lax Dillvippor Citron 1. Smula kavringen, gärna i en matberedare. Smält smöret och blanda med smulorna. Smörj 8 portionsformar och tryck ut massan i formarna. Ställ i kylen i 30–40 minuter.

{ Laxcheesecake } 8 port. 200 g kantskuren kavring / 75 g smält smör fyllning: 4 gelatinblad 2 1/2 dl crème fraiche 300 g cream cheese 1/2 finhackad rödlök 3 msk riven färsk pepparrot 3 msk finhackad dill 80 g röd rom 1/2 tsk salt 1/2 krm svartpeppar Garnering: 300–400 g kallrökt lax Dillvippor Citron 1. Smula kavringen, gärna i en matberedare. Smält smöret och blanda med smulorna. Smörj 8 portionsformar och tryck ut massan i formarna. Ställ i kylen i 30–40 minuter.

Igår blev jag sugen på äggsallad. Jag brukade äta det ganska ofta när jag bodde i USA och sen har jag helt glömt bort hur gott det är. Här är receptet på äggsallad: 4st hårdkokta ägg (kokta 6min) 0…

Igår blev jag sugen på äggsallad. Jag brukade äta det ganska ofta när jag bodde i USA och sen har jag helt glömt bort hur gott det är. Här är receptet på äggsallad: 4st hårdkokta ägg (kokta 6min) 0…

Västerbottenskrustad med löjrom - Recept - Tasteline.com

Västerbottenskrustad med löjrom - Recept - Tasteline.com

Jag har hittat sommarens favoritkaka! Det här MÅSTE ni testa, så är det bara!! Gillar ni polka-glass så kommer ni älska det här!! En söt krämig svalkande kaka med fräsch smak av mint och härlig tjo…

Jag har hittat sommarens favoritkaka! Det här MÅSTE ni testa, så är det bara!! Gillar ni polka-glass så kommer ni älska det här!! En söt krämig svalkande kaka med fräsch smak av mint och härlig tjo…